Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek, ha orbán egy szép...

Fideszesek, ha orbán egy szép nap kilépne a fideszből és új pártot alapítana orbán néven, akkor mire szavaznál?

Figyelt kérdés

Nyilván csak elméleti kérdés. A fidesz maradna ami most, csak orbán nélkül. A miniszterelnökjelöltje egy mostani vezető politikusa, pl szijjártó vagy lázár. Az orbán párt pedig egyszemélyes párt lenne, egyetlen miniszterelnök jelölttel, úgy mint a volner párt.

Tehát a fideszre vagy az új orbán pártra szavaznál?

#羊
2022. aug. 31. 20:27
A kérdező szavazást indított:
A fideszre szavaznék
Az orbán pártra szavaznék
6 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Orbánra szavaznánk mégha az ellenzékbe lép is be
2022. aug. 31. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
36%

"Nyilván csak elméleti kérdés." Ebben egyetértünk...

A gyakorlati kérdésekkel meg inkább ne is foglalkozzunk (pl. az ezerfelé szakadt Jobbikkal):

Mi Hazánk

Huxit Párt (Volner János pártja)

Polgári Válasz (Bencsik János pártja)

Reformerek (Varga-Damm Andrea pártja)

...és hogy a főbohóc se maradjon ki:

A Nép Pártján (Jakab Péter pártja)

Nyilván kínos az ellenzék számára, amikor az egyik szövetségesük atomjaira hullik, ezért születnek ezek az "elméleti kérdések", hogy addig se róluk kelljen beszélni. :)

2022. aug. 31. 20:37
 3/5 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
20%
Természtesen Orbánra. Én tudom, hogy mit jelent az elvhűség, amivel a mai magyar ellenzék nincsen tisztában. Ennek ékes bizonyítéka volt a baloldali moslékkoalíció, ahol mindenki eldobta az elveit, csakhogy bukjon a közös ellenség.
2022. aug. 31. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Értelmetlen kérdésekre nem válaszolok.
2022. aug. 31. 21:28
 5/5 Avair2010 ***** válasza:
Én választottam elsőként az egyes választ, ugyanis semmi realitása nincs annak, hogy kilépjen a pártból, amig vissza nem vonul a politikától.
2022. aug. 31. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!