Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a célja az egyre erősödő...

Mi a célja az egyre erősödő szivárvány propagandának?

Figyelt kérdés

Nyomulnak rendesen, de mi a céljuk? Az elfogadás? Elnyomnánk őket?

Valamelyik nap láttam 2 fiatal férfit sétálni kézenfogva... Senki nem bántotta őket. Elfogadtuk a másságukat. Minek kell még mindig a szivárvány terrort nyomatni? Kezd kontraproduktív lenni ez az egész.

2023. júl. 20. 17:20
1 2 3 4
 31/33 Ocean7 ***** válasza:
73%

30- Már meg ne haragudjál! Amilyen a mosdó...!

Te kezdted a lekezelést: "Ismereteid hiányosak"

... és folytattad: "Érettségi nem kell hozzá, hogy...."

Egyébként mi a fenének kezdjem a római időknél, nem mondanád meg??? Én nem fényezni akarom magam a tudásommal, ne magadból indulj ki légyszíves.

Ráadásul előítéletes is vagy, mert azt hiszed, hogy mindenki Fideszes, akinek valamiért nem tetszik a mostani EU-s politika. De nem nyert, mert nem vagyok Fityiszes, utálom őket (is).

No, akkor szedjük össze:

1, Nem tudsz mondatot értelmezni

2, Fel akarsz vágni a műveltségeddel (holott a műveltség sem nem józan ész, sem nem intelligencia!)

3, Lekezelő vagy

4, Általánosítgatsz

5, Előítéletes vagy

6, Még kombinálni sem tudsz (logika nulla)

7, Nem vagy képes beismerni, hogy hibáztál

Ehhez képest itt sír a szád hogy aggresszív vagyok. Veled? Hát ja. Mert ezt érdemled.

u.i.: az értékelés itt a GYK-n elég elvontan működik - ha még nem jöttél volna rá -, semmi köze ahhoz hogy ki mennyire kompetens egy bizonyos témában. Ahhoz van köze, hogy a vitát olvasó közönség melyik politikát preferálja. Nagyjából. De Te ezt sem tudod, vagy nem akarod tudni. Nem is értem mit akarsz itt a latin idézeteiddel...

2023. júl. 21. 17:03
 32/33 anonim ***** válasza:
72%
Összevissza beszélsz és imádsz írni. További jó szórakozást engem már nem érdekel.
2023. júl. 21. 17:24
 33/33 Ocean7 ***** válasza:
70%

32 - Ugyan már, ismerd be hogy vesztettél!

A mūveltséged nem létezik, szerintem soha nem is hallottad a mondást, hogy "Oszd meg és uralkodj", de azért gyorsan kigugliztad és idejöttél fikázni meg játszani az eszed.

Nekem még a történelem tanárom mondta, mondogatta, mikor a habsburg-magyar viszonyokról tanultunk. Ez akkor volt mikor még Google sem volt, te pedig - szerintem- még egy kéjes gondolat sem voltál!😁

Nekünk még voltak régi vágású, nagyformátumú tanáraink. A te generációdnak már csak a Google jutott. Sajnállak. Szép a gugli, jó a gugli, de arra nem tanít meg hogy ne légy arrogáns, vagy hogy tanulj meg gondolkozni, vagy hogy ismerd be ha hibáztál. És még sorolhatnám...

Csekély értelmū medvebocs vagy, ami nem lenne baj - hisz Micimackó is az volt 😁 - csak akkor tudni kéne viselni a vereséget is!😉

2023. júl. 22. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!