Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a célja az egyre erősödő...

Mi a célja az egyre erősödő szivárvány propagandának?

Figyelt kérdés

Nyomulnak rendesen, de mi a céljuk? Az elfogadás? Elnyomnánk őket?

Valamelyik nap láttam 2 fiatal férfit sétálni kézenfogva... Senki nem bántotta őket. Elfogadtuk a másságukat. Minek kell még mindig a szivárvány terrort nyomatni? Kezd kontraproduktív lenni ez az egész.

2023. júl. 20. 17:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
80%
Úgy tűnik kezd kifulladni a dolog, sebaj holnap felteszik ugyanezt a kérdést egy kicsit más szavakkal. A lényeg hogy a felszínen legyen ezt kívánja a fidesz propaganda
2023. júl. 20. 19:16
 22/33 anonim ***** válasza:
61%
Azt tudom, hogy a kormány propagandának a szegénységről, a -15% reálbér zuhanásról, a 25% inflációról való terelés a célja. De te üldözd csak a meleg óvodásokat.
2023. júl. 20. 19:40
 23/33 anonim ***** válasza:
72%
Egyénenként változó, hpgy ki milyen céllal vesz részt benne. Nyolván van egy fősodor ebben is. Területenként nagyon eltérű ez a dolog, hiszen minden társadalomban máshol tart a folyamat. Sok helyen tiltott, vagy szinte tiltott státuszban van, vagy egyszerűen megköveznek érte. Tehát ezeken a helyeken mások a motivációk, min egy USÁ-ban pl, ami ugye legtöbb esetben viszi magával, húgza afősodort ilyen liberális társadalmi kérdésekben. Nem igazán derül ki,hogy most amagyar helyzetre vagy kíváncsi, vagy mire is pontosan, így nem igazán lehet... de nyilván valahol ők is csak emberek... legtöbben elfogadásra vágynak, néhányan meg csak figyelemben akarnak lenni. Nehéz általánosságban beszélni... konkretizáld.
2023. júl. 20. 20:02
 24/33 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes, én még nem vettem észre, hogy erősödne, gondolom nem vagyok egyedül ezzel, inkább azt veszem észre, hogy az anti-szivárvány propaganda erősödik, mintha valaki paranoid skizofrén lenne és képzelt ellenség ellen hadakozna (mint Soros ellen)...
2023. júl. 20. 21:35
 25/33 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudják, hogy mit akarnak, soha nem lesz vége.
2023. júl. 20. 22:56
 26/33 anonim ***** válasza:
29%
próbálnak nyerni pár szavazót, pl ebben az esetben az lmbt stb tagokat.
2023. júl. 21. 04:31
 27/33 Ocean7 ***** válasza:
32%
Ugyanaz ami a migránsok behurcolásának. A cél hogy a társadalom egységének szövetét minél jobban megbontsák. Hogy ne maradjon se nemzeti tudat, se nemi öntudat. Hogy megosszák az embereket. Egy gyökértelen, egymás ellen uszított népnek nincs igazi akarata, velük könnyebb azt tenni amit csak akarnak, mert az ilyen nép nem tud kiállni magáért. Ez volt a Habsburgok taktikája is: "Oszd meg és uralkodj".
2023. júl. 21. 10:02
 28/33 anonim ***** válasza:
63%

Ismereteid hiányosak.

„Divide et impera” mondást már Julius Caesar korában is ismerték.

Az lmbtq csoport senkit nem akar megosztani, azonos

jogokat akarnak mint a többi ember. Semmi köze a nemzeti öntudathoz.

2023. júl. 21. 13:35
 29/33 Ocean7 ***** válasza:
15%

28-

Nem arról beszéltem ki találta ki és mikor. Azt hiszed, ha ide copy/paste-ezel egy latin szöveget máris értelmsebbnek látszol és fikázhatsz másokat.

Mindeközben képtelen vagy szöveget értelmezni...

Egyébként nem az lmbtq körébe tartozó emberek akarnak megosztani. Ezt sem írtam. Nem ők keverik a xart, ők is csak fel vannak használva.

Röviden: ülj le fiam, 1-es...

2023. júl. 21. 14:28
 30/33 anonim ***** válasza:
27%

A stílus szerint: fideszes propagandista.

Én csak megpróbáltam értelmezni amit ide kapartál és nem tudtam:minek

hoztad fel az osztrák magyar monarchiát. Érettségi nem kell hozzá, hogy nem ők találták ki.

Agresszív vagy és lekezelő. Az egyest te érdemled már ahogy nézem a negatív értékelésedet.

2023. júl. 21. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!