Állatok is lehetnek lmbtq?
#33: Nem, olyanok nincsenek. Bár tudtommal különböző neműek sincsenek, akik például házasságot kötöttek, ez alapján a férfi és a nő közötti házasság is természetellenes. Sőt, minden emberi mesterséges tevékenység az.
Na meg olyanokat se láttam az állatok között, akik itt gyakorin emiatt parádéznak, mert nem illeszkedik bele a világképükbe.
(Ezen már én is gondolkoztam)
Egy ismerősöm mesélte, hogy a macskáját elütötte egy kocsi (vagy valahogy beverte a fejét) és onnantól vele egynemű macskákkal akart lenni
"a macskáját elütötte egy kocsi (vagy valahogy beverte a fejét) és onnantól vele egynemű macskákkal akart lenni"
Ebből is látszik, hogy nem normális dolog az ilyesmi.
Jól írta itt valamelyik. Az LMBTQ régen a homoszexualitásról szólt és hogy 2 ember szereti egymást, nemtől függetlenül. Az utóbbi években azonban átalakult az "elfogadás" lobbijává, ebbe már minden is bele tartozik. (vallások, etnikumok, kisebbségek, stb...) Ezért lett belőle ekkora politikai háborúzás. Legfőképp a globalista, cionista zsidók szálltak rá, cégeiken keresztül kampányolnak az USA-ban, de kezd ide, az EU-ba is átterjedni ez a rákosodás. Szélsőbalos, szintén cionista hírportálok is ezért nyomják ennyire.....
Egyébként igen vannak lesbian delfinek, gay oroszlánok, majmok. Madarakról még nem hallottam. De láttam már videót, hogy egy hím oroszlán reszel hátulról egy másikat és ugye náluk elég szembetűnőek a nemi vonásaik, szóval tuti, hogy az alsó is hím volt 🤣🤣🤣
"üljön vissza egy biológia órára"
Te meg a nyelvtanórára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!