Állatok is lehetnek lmbtq?
Hadsereg->Hadvezetés
>>Tapsvihar a lelátóról<<
A giliszták LMBTQ-sok : Egy állatra akkor mondjuk, hogy hímnős ha egy egyeden belül megtalálhatók a hím és a női szaporítószervek (ivarszervek) is. Az állatok párzáskor egyszerre viselkednek hímként és nőstényként. Kölcsönösen megtermékenyítik egymást.
A csigák között vannak hímnős fajok. A giliszta hímnős állat.
Itt olvastam a 10-es hozzászólásban https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
"Állatok is lehetnek lmbtq?"
Elsőre azt olvastam, hogy "Állatok az lmbtq-k?"
Na, annak legalább lenne értelme és határozott IGEN lehetne a válasz, de hamar rájöttem, hogy nem ez a kérdés.
Állat nem lehet, hiszen itt az "érzés" számít, hogy minek érzi magát, hogyan határozza meg a szexualitását, önmagát.
A kecske nem határozza meg magát sehogy, kecske és kész. Ha peche van akkor egy olyan lmbtqyxz kapja el aki pont úgy identifikálta magát hogy az animalszex a gendere, vagy mi a tökö...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!