Mi lesz vajon Svédország sorsa??
Hatalmas a bűnözés és egyre több a bevándorló.
Hamarosan többen lesznek.
Mi lesz akkor?
A 3# astól meg kellene kérdezni, hogy tavaly miért szaporodtak el a törpeharcsák a tavunkban, tutira kihozná valahogy, hogy Orbán Viktor a hibás 🤣
A válasz amúgy az, hogy ez addig megy így Svédország esetében (is), amíg a polgároknak elege nem lesz.
Van ismerősöm, aki Svédországban dolgozott, mostanában is sokat van ott.
Nos, a legnagyobb változás az utóbbi 10 évben az, hogy nem merik pl kiengedni a gyerekeket a játszótérre, bizony területeken nem mernek biciklizni, vásárolni, sétálni...és ez Svédország esetében nagyon nagy baj!!!
"Meg ez a gyáva kibújás, hogy senki ne foglalkozzon külfölddel"
Priceless, amikor a liberátor lecsesz, hogy együgyű, alsóbbrendű magyarként van véleményem 😁😁😁😍😍😍
Senki sem mondta, hogy ne foglalkozz külfölddel, de nehéz nem észrevenni, hogy a Fidesz hogyan tereli el módszeresen a közbeszédet a neki kellemetlen témákról, vagyis nagyjából mindenről, ami itthon történik, és mutogat kifelé, hogy ott milyen rossz élni. Értem, Svédországban nő a bűnözés, majd megoldják. A svédek problémamegoldó készségét már tapasztaltam, rugalmasabbak és ötletesebbek, fényévekkel előttünk járnak a migránsok integrálásában, mint mi a cigányságéban, és nekem senki ne akarja megmagyarázni, hogy a néhány évtizede érkezett muszlim arabot könnyebb integrálni, mint az évszázadok óta itt élő cigányt. Csak ott ezzel foglalkoznak állami szinten, nálunk meg lesz@rják.
"Fidesz hogyan tereli el módszeresen a közbeszédet a neki kellemetlen témákról, vagyis nagyjából mindenről,"
Ezt pont te írod?😂😂😂
Talán te meg a libsi haverjaid, pártjaid nem terelnek?
😂😂😂
"Ember, ezt a 10-esnek írtam."
Tudom, én egyetértettem veled, te érted félre.
Az már rögtön a Fidesz terelése, ha beszélünk erről? Anno Kunhalmi Ágnes mondta, hogy az egész migrációs probléma egy álprobléma, amit a Fidesz talált ki. Azt nem vitatom, hogy vannak ilyenek, de a migráció pont nem tartozik közéjük.
Nekem pont az tűnik terelésnek, amikor ilyen feltűnően gyorsan le akarja rázni valaki ezt az egész témát. Lehet így állni más országokhoz, hogy majd megoldják ők, ne foglalkozzunk velük, meg le is lehet vonni tanulságokat.
"majd megoldják."
Évtizedek óta nem tudják megoldani.
"A svédek problémamegoldó készségét már tapasztaltam, rugalmasabbak és ötletesebbek, fényévekkel előttünk járnak a migránsok integrálásában,"
Látjuk, kb fél éve ismerte be a svéd miniszterelnök, hogy totális bukó az egész.
"mint mi a cigányságéban"
Hát nem igazán látom, hogy a cigányok robbantanak vagy lövöldöznek.
Jól van, akkor pörögj a svéd bűnözési statisztikákon, jó szórakozást hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!