Miért mossák az agyát a liberálisoknak itthon és Svédországban is?
A svéd illetve magyar nagyon pártatlan és objektív lapok egyszerűen nem hozták le hírként.
Valahogy a svéd tarthatatlan állapotok nem igazán jelennek meg a médiában, az átlag liberális meg azt hiszi, hogy minden rendben.
Közben meg majdnem napi szinten robbantanak.
Miért hallgat a telex,HVG, 444?
1.
Erről beszélek.
Nem egy városról van szó.
3# Jártál külföldön vidéken? Én voltam ausztriában, spanyolországban és olaszországban.
Mindenhol a nagy tranzitvárosokban mint például bécs, berlin, budapest, milánó van sok migráns, mivel oda érkeznek. Ha odébb mész 20km-t ezekből a városokból már alig látsz 1-2-őt.
Itt is ballagj be a nyugatiba pesten, majd menj el északra vác fele 25km-ert és egy arabot vagy feketét nem látsz.
Szóval attól, hogy az m1 baromságokkal akar pánikot kelteni, ammihez nekünk amúgy sincs semmi közünk mert 1000km-re van tőlünk, nem kell birka módjára rettegni.
Jó, hogy itt vagy, mert díszpéldánynak tökéletes vagy.
Svédország közbiztonsága Európa legalja, de ne zavarjon.
És nem az M1 szerint, amit annyira be akarsz magadnak is beszélni 😊
Tökéletesen látszik hová visz a propaganda.
Álomvilágban él.
Azért utálom már ezeket a vitákat, mert egyszerűen nem lehet értelmesen beszéni egyik oldalon sem. "Agymosás", "birka", "libernyák", tudomisén.
Svédország kudarcot vallott a bevándorlók integrálásában, ami miatt a közbiztonság terén komoly gondjaik vannak. Én soha nem éreztem úgy, hogy ezt bárki tagadta volna.
Viszont szerintem a kormánymédia ezzel túl sokat foglalkozik, és a saját gondjainkkal meg nagyon keveset. A svédek voltak azok, akik arra alapozták a gazdaságukat, hogy évente több tízezer bevándorlót integrálnak, de nem voltak felkészülve ennek a tízszeresére, és ráb.sztak. Rendben, adott a feladat: meg kell oldaniuk.
De épp ez az: ez az ő döntésük volt, az ő feladatuk megoldani. Nem látom be, miért agymosás az, ha nem állandóan azon pörgünk, hogy a svéd integrációs politika összeszarta magát. Szerintem sokkal inkább tetten érhető az agymosó szándék ott, ahol ÁLLANDÓAN a mások szarán pörgünk, és a kormányzati gyakorlatilag csak a kormányról nem beszél.
Ha jól értem, az a kérdés, hogy a független magyar média keveset foglalkozik a svéd bűnözési statisztikákkal, ezért a magyar közvéleménynek nincs megfelelő képe arról, hogy:
1) a svéd társadalom válságban van a bevándorlás miatt;
2) megfelelően értékelhesse a bevándorlás előnyeit és hátrányait.
Ami az első pontot illeti, a svéd társadalom állapota 2015 óta gyorsabban javult a magyarnál a legelfogadottabb életminőség-index, a HDI alapján, tehát kijelenthetjük, hogy a bevándorlás érdemben nem rontott a helyzetükön.
Ami a második pontot illeti, Svédországban viszonylag alacsony a bevándorlók aránya (kb. 20%), érdemibb képet kapnánk, ha a bevándorlás hatásait mondjuk az Emírségekben, Szaúd-Arábiában, Jordániában, Ausztráliában vagy Svájcban vizsgálnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!