A liberálisok meg ellenzékiek miért csak az itthoni politikusaink fizetésével foglalkoznak mintha egyedi lenne a világon, míg az usában 1-1 netflix sztár 1 évaddal annyit keres amiből itthon 2 kézilabda csarnokot építenek meg közben meg?
Figyelt kérdés
Közben meg az ottani operatőrök fizetése elég gyenge ahhoz képest, hogy minden főszereplő 7.000.000 dollárt kap az évadért ami átváltva úgy kb 2 milliárd 800 millió,- Ft.2023. jan. 6. 16:34
1/7 anonim válasza:
De kit érdekel a hanyatló lipsi nyugat, meg főleg az USA, meg főleg az lmbtqxyz Netflix ratyik :D
2/7 anonim válasza:
Kit érdekel ki mennyit keres, ha azt nem az én adómból fizetik?
3/7 anonim válasza:
Engem az érdekel, amit magyar közpénzből fizetnek, a netflix nem az én adómból működik.
4/7 qkker1 válasza:
Amíg nem közpénzből - a mi adónk - fizetik, leszarom, hogy mennyit keres egy sztár.
5/7 anonim válasza:
A hazai politikusok az adónkból befolyt összegből kapják a fizetésüket. A sztárok meg piaci alapon hasítanak ki a tortából. A kettő nem ugyanaz.
6/7 anonim válasza:
A Netflix sztárt az én adómból fizetik? Nem hinném.
7/7 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!