Szerintetek is gáz,hogy külföldön 1 gyárban jobban keresel mint itthon 1 hasznos diplomával?
#1-es: Igen, elírtam igaz.
#2-es: Menj fel bármelyik külföldi munkát ajánló csoportba. És látni fogod hogy igaz. :)
#3-as: Mennyire jó lenne ha OkJ-s orvosok műtenék az embereket, nem? Meg gyorstalpalón végzett tanárok oktatnák a gyerekeket az iskolában. :D
Igazából hazánkban is sokszor elmondható ez hogy a diplomás nem keres annyit,mint a nem diplomás. Lásd tanárok.
De persze szégyen hogy ekkora különbségek vannak országunk és más országok fizetései között!
Igen, gáz, de a világ sajnos egyenlőtlen. Erről kivételesen nem a magyar politika tehet, hanem a világrend. Ráadásul a tendencia az, hogy még növekedik is a globális egyenlőtlenség.
Szerencsére mi közelebb vagyunk a centrumhoz és közeledünk is (nagyon lassan) hozzá színvonalban.
"Menj fel bármelyik külföldi munkát ajánló csoportba. És látni fogod hogy igaz. :"
Hát én megtettem.
Az ilyen munkákra 1500 euró körül fizetnek, ami nincs 600 ezer se.
Találtam egy CNC gépkezelő állást bruttó 2500.
Na nem baj, majd legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!