30, figyu haver, azt hittem, már elköszöntünk, akkor most mégsem?
Én nem ugrálok egyet sem, ne legyenek benne kétségeid és hidd el, engem régesrégen meggyőztél és vakul hiszek neked, hogy vannak nácik Ukrajnába.
Egyedül arra kérlek, hogy az oroszoknak mutasd már meg, hogy merre vannak, mert nekem se elérhetőségem nincs hozzájuk, se nem is akarok ezzel foglalkozni, de láthatóan te nagyon tapasztalt vagy náci ügyben. Megtennéd kérlek a béke érdekében, hogy megmutatod azoknak, akik nácikat keresnek Ukrajnában, hogy merre vannak? Hátha vége lenne a háborúnak.
Béke
Te nem birsz lekopni!
Mert hirdeted, hogy nincsenek nácik az ukránoknál, menj ki!!
"Egyedül arra kérlek, hogy az oroszoknak mutasd már meg"
De milyen oroszoknak? Eddig csak egyet irtál!
A többi orosz valahogy máshogy tudja pubi!
33,34
Ha te személyesen beszéltél az orosz hadsereggel, és szerinted nincsenek nácik mert az orosz hadsereg neked mondta,akkkor mit ugrálsz itt még ezek után pubi?
35, nem állitottam sehol, hogy bárkivel is beszéltem volna haver, nem tudom, honnan veszed ezt.
A Wagner vezére nyiltakozta, hogy nem találtak nácit Ukrajnába.
Ha hadakozni jó a wagner, igazat mondani már nem?
36.
Miért akarod magad lejáratni sokadszorra is? Ha tudnál magyarul visszaolvasnál, hogy jó beégtél ne kezdd újra !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!