12/45 anonim válasza:
9, nem én akarom megtalálni őket, hanem orosz barátaink, vagyis nem nekem kell ezeket mutogatni, hanem azoknak, akik nácikat keresnek Ukrajnába, én nem tartozok közéjük.
13/45 anonim válasza:
11, persze, hogy kell, sőt, kérlek, küld már el a Wagner vezérnek személyesen, köszi.
15/45 anonim válasza:
13
Ja!
Amikor nektek nem tetszik amit mond akkor megbizhatatlan, meg összevissza hazudik most meg hirtelen ő lett az igazmondó juhász!
Ne aggódj nem az eszéért fizetik, majd szólj ha bejelenti Putyin hivatalosan kisfiam!
16/45 anonim válasza:
Hát igy nem fogják megtalálni a nácikat az oroszok :(
17/45 anonim válasza:
15, én tutira, bizti elhiszem, jobban, mint a templomban bármit is, eskü. De nem én keresek nácikat Ukrajnában, máig :(
nem nekem kell bizonyitani, hogy hol vannak, hanem orosz testvéreinknek kellene segiteni, hogy megtalálják őket. Én nem keresek nácikat Ukrajnában.
18/45 anonim válasza:
17
Nem kell keresni ott vannak , be lettek linkelve!
19/45 anonim válasza:
18,végre sikerült egy hullámhosszra kerülni, örülök, hogy sikerült megérteni, hogy ÉN NEM IS keresek nácikat Ukrajnában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!