Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért vagytok abortus...

Férfiak! Miért vagytok abortusz ellenesek ha csak megcsináljátok a gyereket, leléptek, majd fizetve azt a kicsiny gyerektartást heti 2szer látjátok a gyereketeket és már jó apának mondjátok magatokat?

Figyelt kérdés

Ez miert jó? Ha ti nem vallaljátok a nyűgöt akkor a nőnek miért kell? Aztán majd jön az indok hogy striás a nő? Jelzem azért mert ti ejtettétek teherbe. És ne verjétek ki mert tömeggyilkosság.

És ha egy férfi abortuszellenes, akkor igenis ne lépjen le. Vagy szerintetek jó apukák vagytok hogy heti 1-2szer pár órára látjátok a gyereket, a nő meg szenvedjen vele egy életen át? Volt értelme megcsinálni, ellenezni a nő abortuszát? Jó hat nem ti szenvedtek vele hanem a nő akit felcsináltatok

2023. jún. 5. 19:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

Kit érdekel, ha egy férfi abortusz ellenes?

Úgysem ő dönt.

Szívhang? Kit érdekel?

Viszed a haverod, azt ennyi.

Különben egyet értek a kérdezővel.

Viszont inkább nem kell pasikkal lefeküdni, úgysem nagy számok. De, ha már igen, mindenképpen kell a gumi.

2023. jún. 6. 07:46
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
#20 igen, szerintem azt is szankcionálni kellene. A zsarolást. Mindkét oldalon. Mondjuk ilyen esetben, ahol a pasi nem akar gyereket a nő meg megszülné szerintem érdemes lenne egy nagyobb összegben rendezni a gyerektartást, hogy q kapcsolatot se kelljen tartani. Csak ilyenkor az a kérdés, hogy ha a pasi csak így ki tudja húzni magát a gyerekvállalás felelőssége alól, mi érdeke lesz védekezni? Hiszen csak úgy vissza is léphet. Ez ezért bonyolult kérdés, de értem a problémát, a zsarolás, kényszerítés nagyon nincs rendben. Akármelyik oldalon van, akár abortuszt akar, akár szülni, ez a nő döntése. Ő fog keresztülmenni rajta, ebbe másnak nincs beleszólása.
2023. jún. 6. 10:42
 23/27 anonim ***** válasza:
35%

11# A gyerek testéről van szó. Ha nem akarja a gyereket nem kéne óvszer nélkül dugni ennyi a megfejtés. Milyen jogon vesz el bárki egy életet?

Amúgy ha konkrétak akarunk lenni a férfi miatt születhet meg a nő. A magzat részben a férfi szóval joga van hozzá.

Nem értem miért mindig a nőnek van joga mindenhez. Ezt fogjátok fel.

2023. júl. 16. 21:39
 24/27 anonim ***** válasza:
53%
#23 mert a nő szüli meg. A terhesség és szülés egy nagyon nagy sokk a szervezetnek. Gondold már végig mennyi szenvedés és fájdalom. A pasi meg mit csinál? Spriccel egyet. Ég és föld. Majd ha a te alfeled szakad szét, te is beleszólhatsz.
2023. júl. 16. 22:39
 25/27 anonim ***** válasza:
18%
Még mindig egy ember életéről beszélünk értsd már meg
2023. júl. 16. 23:07
 26/27 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy megkérdezhetem ,hogy ami a nőbe van 9 hónapig az micsoda ha szerintetek nem ember?
2023. júl. 27. 22:05
 27/27 anonim ***** válasza:
39%
A femináci baloldali globalista lobbi szerint (melynek tagjai erősen felülreprezentáltak ezen az oldalon, ugyanis semmi értelmeset nem kezdenek az életükkel) egy parazita.
2023. júl. 28. 03:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!