1/10 anonim válasza:
Ha minden más megvan akkor talán igen. De ha most állnál neki a procedúrának akkor szerintem kicsusztál belőle.
2/10 anonim válasza:
Igen, ha meg vannak a szükséges papírjaid addigra.
3/10 anonim válasza:
igen, ha addigra megjárod a védőnőt kétszer. bár sosem értettem, hogy miért húzza el valaki idáig, ha nem akar valaki gyereket, miért az utolsó pillanatig húzza az abortuszt, amikor már a gyerek olyan fejlett, hogy az ujját szopja, és az agyműködése is bizonyítható...
4/10 anonim válasza:
11 hét 6 napig megcsinálják akkor, ha minden papírod megvan hozzá.
Ha még most kezdenéd el intézni, akkor simán kicsúszhatsz- Azt meg én se értem, minek eddig húzni. Neked se mindegy ám szövődmények szempontjából, hogy 8 hetes vagy 11 hetes a terhesség.
5/10 anonim válasza:
Ha most 11 hetes vagy és most kezdenél neki kb esélytelen. Ha nagyon nem akarsz gyereket és van pénzed, akkor menj át ausztriába, ott nem kell védőnőhöz menni.
6/10 A kérdező kommentje:
sziasztok! nemsokára leszek 8 hetes,gondoltam 2 hét a procedúra kb.. azért kérdeztem
2017. dec. 31. 18:05
7/10 anonim válasza:
Vagy tartsd meg vagy minel elobb intezd el. Tobb ido mint gondolnad mert csuszik ez, nincs bent a doki, idopontvaltozas mittudomen es el is jott a 12 het. A gyerek meg csak no. szegenyke!
8/10 anonim válasza:
Én 5hetesen kezdtem el igazából maga a családvedelmis ugye 2x kell vosszamenni elmész utàna 3nap uttán vissza de első alkalom utàn már hivhatod a kórházat időpontért attól függ mikorra adnak hàny hetes vagy
Nekem meg kellett várnom a 7.hetet annàl előbb nem csinálnak abot
9/10 anonim válasza:
Barátnőm a 9-10-ik héten kezdett neki, simán kicsúszott az időpontból. Sok mindent kell megcsináltatni és nem is mindenhol van azonnal eredmény.
10/10 A kérdező kommentje:
már mindent elintéztem.időpontom is van.
2018. jan. 4. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!