Férfiak! Miért vagytok abortusz ellenesek ha csak megcsináljátok a gyereket, leléptek, majd fizetve azt a kicsiny gyerektartást heti 2szer látjátok a gyereketeket és már jó apának mondjátok magatokat?
Ez miert jó? Ha ti nem vallaljátok a nyűgöt akkor a nőnek miért kell? Aztán majd jön az indok hogy striás a nő? Jelzem azért mert ti ejtettétek teherbe. És ne verjétek ki mert tömeggyilkosság.
És ha egy férfi abortuszellenes, akkor igenis ne lépjen le. Vagy szerintetek jó apukák vagytok hogy heti 1-2szer pár órára látjátok a gyereket, a nő meg szenvedjen vele egy életen át? Volt értelme megcsinálni, ellenezni a nő abortuszát? Jó hat nem ti szenvedtek vele hanem a nő akit felcsináltatok
#10 a kettő külön dolog. Ha a "férfi" abortuszellenes, akkor alapnak kellene lennie a saját logikája szerint, hogy a gyereke mellett akarjon lenni.
Az abortusz pedig igenis 100%-ban annak a személynek a döntése, akinek a testéről szó van. A nőé.
Vicces vagy, jót nevettem
Én valamiért nem az örömöt látom azokon a férfiakon, akik a gyerektartást fizetik 3 helyre, hanem azt, "hogy lehettem ilyen hülye, hogy nem húztam gumit"
"Ha akkora öröm miert a nő vallalja helyetted?"
Szívesen vállalnám, de a kuki meg a herék nem alkalmasak egy gyerek kihordására. És biológiailag is sokkal kevesebb a tűrőképességünk, így kevésbé vagyunk befogadóak a gyermekáldás örömeire. Sajnálom, ezt dobta a gép.
"Neked kene adni 1 hetre azt majd megtapasztalod az "örömöt"!"
1 hét teljesen rendben van. Ha te melózol helyettem és adod haza a gyerektartást.
"miért nem kérsz állandófelügyeletet"
Nem adnák meg, a magyar bíróságok erősen anyapártiak!
"Ha cáfolnád, előbb nyomj fel a seggedbe egy bowling labdát"
Azért egy vagina más felépítésű, mint a végbél. Gondolom ez megvan bioszból, ugye?
#15 "Nem adnák meg, a magyar bíróságok erősen anyapártiak!"
Ha az anya abortuszt akart volna, kétlem, hogy gondja lenne azzal, hogy te kapd a teljesfelügyeletet a gyerekre, amit ő nem is akart.
"Azért egy vagina más felépítésű, mint a végbél."
Csak úgy empátiafejlesztés gyanánt. Hogy te is részesülj az örömből;)
1. Abortusz ellenes nők is vannak.
2. Olyan vádakat puffogtatsz amikről nem is tudod hogy abortusz ellenes férfiakra igaz-e.
Pl. Lelép a férfi.
Ha egy férfi abortusz ellenes, akkor miért lépne le a gyerek elől?
3. OVSZERT!
4.
"És ne verjétek ki mert tömeggyilkosság."
Is innen lehet tudni hogy nem csak az álláspontunkkal nem vagy tisztában, de még az abortusz fogalma is ködös lehet neked...
Azert elég undorito hogy abortuszt ellenzi aztan meg "igy jartal" es elhagyja
Ra beszeli a nőt hogy tartsa meg aztan meg lelép
Ez a legaljsabb legcinikusabb tett amivel egy férfi örökre tönkreteheti a nő életét és otthagyhatja a szarban
A ferfi nyugodtan lehet abortuszellenes hoszen nem az ő gondja, ő lelép
De ilyen abortusz ellenesek hányan vannak, hogy igy általánosságban vádaskodsz itt?
Egyáltalán te ismersz ilyet?
Nekem is lenne (egyébként nőként) pár kérdésem... Mi a helyzet azzal az egyébként igen gyakori helyzetről, ha a nő nem vetetné el, de a férfi igen.
- Szankcionálható lehetne az a férfi, aki sokszor igen durva eszközökkel zsarolja a nőt, hogy menjen abortuszra?
- Vagy ilyenkor már nem számít az "ő teste, ő döntése"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!