Mi az üzlet a meleg közösség ilyen fokú támogatásában?
Jelzem, semmi bajom a melegekkel, az erőszakos propagandával annál inkább.
De most csak az érdekel, hogy mi ebben az üzlet? Abban biztos vagyok, hogy nem a lelkiviláguk miatt lettek ennyire támogatva, hanem ez is valami anyagi üzlet része, szóval pénz van a háttérben.
De kinek az érdeke ezeket a szerencsétleneket ennyire felemelni?
Én mindenkinek zöldet nyomtam, köszönöm a klassz válaszokat!
#5-nek: Az oké lenne, ha kb olyan arányban szerepeltetnének melegeket a filmekben, mint amennyi a valóságban van. De nagyon túl van már ez tolva. Szinte nincs is már olyan film, sorozat, egyéb terület, ahol ne találkoznánk rögtön szivárványosokkal. Egy ide csöppent idegen lény azt hinné, hogy az emberek fele meleg. Szóval a valóságban közel nincs ennyi. Én ismerek mondjuk 500 embert, ebből 2 meleg, nem pedig 250.
#7 Statisztikai hibára gondolsz.
Egyes felmérések szerint az emberek 5%-a LMBTQ (melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzok, stb).
Ha egyszemélyes filmek lennének csak, akkor teljesen reális lenne, ha a filmek csupán 5%-ában lennének LMBTQ-emberek.
Viszont egy átlag film legalább 20 embert szerepeltet. Onnantól kezdve, annak az esélye, hogy nincs benne betűleves-ember, 0.95^20, azaz 0.3585, tehát 35.85%. A filmek, sorozatok között sokkal alacsonyabb arányban szerepelnek szerintem ilyen emberek szóval valójában még talán alul is vannak reprezentálva.
Persze, megértem, ha ez zavar téged, de ez csak a realitás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!