Ellenzékiek és LMBTQ-támogatók/szimpatizánsok! Hogyan vélekedtek a nebraskai demokrata szenátor asszony "kiselőadásáról"?
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót! A legcukibb rész 1:00-től kezdődik:
Nos? :DDDDDDDDDDDD
A kérdéshez közvetlen kapcsolódva, a történésnek annyi relevanciája sincs, mint amikor egy szabadon választott országban a lombkoronátlan kilátónkon röhögnek.
Maga a kérdés, szerény véleményem szerint, csakis két dolgot szolgálhat. Mindkettőt szegényesen:
1. A mandinerre mutató linkek számának növelésével felturbózni az elérést. Nehéz elképzelni, hogyan tudnátok magatoknak így több látogatót szerezni. Az ország pénzéből enélkül is kell jusson nektek elegendő fizetett állami reklám. Szerintem, de lehet, hogy tévedek, nincs elég információm.
2. Amikor egy családnak szűkösebb a költségvetése, mert a meglévő pénzünket egy szűk kör gazdagodására használjátok fel, amikor szemtelenül sok pénzt tapsoltok el propagandára, a rászorulókat meg az út szélén hagyjátok, akkor jönnek elő mindig ezek az LMBTQ témák.
Rossz hírem van. Amikor nincs mindenkinek kenyér az asztalon, akkor a fröcsögéssel nem lehet jóllakatni a gyerekeket.
Gondolom téged nem fenyeget ez a veszély, remélem, hogy a rokonaidat sem. De talán máris van egy szomszédod, munkatársad, ismerősöd, a boltos néni, az iskolában a portás, aki kezd elszegényedni.
Addig is, amíg téged nem ér el a baj, kacarássz tovább szabadon a sok-sok ezer mérfölnyire élő kis közösségek problémáin, csinálj belőle végtelenített videót, azt is töltsd fel a youtube-ra, írj belőle újabb mandineres cikket, azt is linkeld be ide egy új álkérdésben, hadd pörögjön a számláló.
Ha nem égsz ki teljesen, marad addigra emberi morál benned, 20 év múlva szégyellni fogod ezt. Őszintén, szerintem ez nagyon szomorú, én képtelen lennék erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!