Ellenzékiek és LMBTQ-támogatók/szimpatizánsok! Hogyan vélekedtek a nebraskai demokrata szenátor asszony "kiselőadásáról"?
Figyelt kérdés
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót! A legcukibb rész 1:00-től kezdődik:
Nos? :DDDDDDDDDDDD
2023. máj. 29. 22:52
2/33 anonim válasza:
Normális portál nem hozza? Mandinert nem nyitok meg.
3/33 anonim válasza:
Ez itt a kérdés c. műsorban. Megrázó.
4/33 anonim válasza:
Nem érdekel hogy mi van nebraskában, vagy üzbegisztánban vagy shanghaiban vagy honoluluban. Nem érint. Nincs semmi relevanciája a magyar politikai életre. Mások sem foglalkoznak a mi, magyar polgármestereink kilétével és hülyeségeivel.
5/33 anonim válasza:
Tök jó vokálgyakorlat, mi a gondod?
7/33 anonim válasza:
Vicces vidi, bár kicsit kínos performansz volt.
És? Ebből mi következik? Semmi.
Magyarországon is vannak vicces pillanatok a parlamentben, a 199 bohóc házában: [link]
Egyébként szorgalmasan osztogatjátok meg a nemzetstratégiai jelentőségű média cikkeit itt a gyiken, gratulálok.
8/33 anonim válasza:
Miért őket szólítod meg? Erről miért vélekedne máshogy egy már pártállású vagy mások at támogató (?) ember?
9/33 anonim válasza:
"Mandinert nem nyitok meg."
Én rávettem magam, de semmi extra nem volt benne.
Megnéztem a videót, de nem értem miért vagyok megszólítva, nem nagyon gondolok róla semmit. Láttam már ennél sokkal furább dolgokat is :D
10/33 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Ez most ismétli magát, vagy a mandineres srácok folyton újra játszották?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!