Ellenzékiek és LMBTQ-támogatók/szimpatizánsok! Hogyan vélekedtek a nebraskai demokrata szenátor asszony "kiselőadásáról"?
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót! A legcukibb rész 1:00-től kezdődik:
Nos? :DDDDDDDDDDDD
Szerintem az ottani kommentelők azért rávilágítanak arra, hogy kik is olvassák ezeket.
"Elképesztő... mondjuk amikor annak idején Deák, Eötvös agy éppen Otto von Bismarck volt a LIBERÁLIS, most meg EZEKET nevezik annak, akkor azért a nyelvünkkel is vannak problémák..."
Mintha ez a személy bármilyen szemszögéből nézve is reprezentálná a mai liberálisokat/balosokat.
Már nagyon unom, hogy a Madiner/Fair Right féle FIDESZ csicskáji a sok hülyét ráveszi, hogy ez a baloldali álláspont.
Mondjuk az USA-ban is ez van. A konzervatívok nagyágyúji általában mindig vmi olyannal mernek csak szembe szállni, akik vagy az utcán bandukolnak vagy be sem fejezték az egyetemet, ráadásul zéró tapasztalatuk van politikai vitákban.
Kicsit át kellene gondolni a másik oldal politikai álláspontját és lehet tanulnál is valamit, mondom úgy, hogy nagy migráns gyülölő voltam annó, mert a FIDESZ azt mondta és bekakáltam nekik.
Itt van, ahogy egy tényleg nagytekintélyű konzervatív, Ben Shapiro (jelenleg 6 millió körüli feliratkozóval rendeljezik a YouTube-on) beégeti magát egy vitában.
Hú de sokat bizonyítottam ezzel.
"Mandinert nem nyitok meg."
"Nem érdekel hogy mi van nebraskában..."
"Sehogy, mert nem láttam, és nem is érdekel."
"Fogalmam sincs hogy a sz@rdiner mit írkál össze."
"Látom szegény Madinernek nincs elég olvasója..."
Pontosan erre számítottam. Csak az nem világos, hogy akit nem érdekel a cikk, az minek jön ide kommentelni? Én senkit nem köteleztem rá, hogy megnyissa vagy elolvassa. Hogy miért a Mandinert linkeltem be és nem csak magát a videót? Hogy legyen róla némi halovány fogalmatok, miről van szó pontosan az angol nyelvű (amellyel gondolom, hadilábon álltok) videóban.
A Mandiner-fóbiásoknak belinkeltem a YouTube videót, ott is meg lehet nézni. Sőt, az alatta lévő kommenteket is el lehet olvasni (már aki érti).
Tudjátok, a kérdést nem azért írtam ki, mert nem tudtam magamtól eldönteni, hogy hová tegyem ezt a nyilvánvalóan elmebeteg nőt (és a ti iránymutatásotokra volt szükségem); hanem azért, hogy lássam, vajon hogyan próbáljátok elbagatellizálni, kimagyarázni a látottakat. Az eredmény előre kiszámítható volt. Nem tudtatok átlépni a saját árnyékotokon. Pedig ha Orbán Viktor 1x megnyalja az ajkát, vagy megrezzen az arca, már egyből beindul a kórus: Orbán elmebeteg, Orbán akaratlanul rángatózik, Orbán pszichopata, stb. Ha viszont egy LMBTQ-támogató demokrata politikus valóban pszichopata módon viselkedik, arra az a reakció, hogy "sz@rdiner"... :D
"Pontosan erre számítottam. Csak az nem világos, hogy akit nem érdekel a cikk, az minek jön ide kommentelni?"
Talán mert nem veszed észre, hogy csak téged érdekelnek ilyenek.
"angol nyelvű (amellyel gondolom, hadilábon álltok)"
Miért is?
"Csak az nem világos, hogy akit nem érdekel a cikk, az minek jön ide kommentelni?"
Tulajdonképpen röhögni jövünk ide, mert egyszerűen szánalmas, amit műveltek ezzel az LMBTQ dologgal. Lehet gyűlölködni és ezen rugózni addig se számít, hogy mennyi mennyibe kerül az üzletekbe. Az egész egy gumicsont amit a fidesz állandóan a felszínen tart és ilyenek mint a kérdező segítenek, hogy ott is maradjon. A valós problémákra így nem marad idő.
Még mindig nem tudni, mi a kérdésed.
A reakcióm az, hogy a nő bolond.
És ez most számodra milyen eget rengető jelentőséggel bír?
Komolyan nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!