Jobbikosok! Mit szóltok Soros György adományozásához?
Figyelt kérdés
A Soros alapítvány 200 millió Ft-ot adományozott az iszap által károsultaknak. Még mindig csak egy "büdös zsidó" a szemetekben?2010. okt. 8. 19:47
11/17 bumbi02 válasza:
szerintem annak ellenére hogy neki ez semmipénz annak ellenére elég sokat jelent az a 200 millió... ő legalább adományozott... magyarország első 50 leggazdagabb embere adományozna 200 milliót (egyikük se rokkanna bele szerintem) már meg lenne oldva az egész probléma... csak az a baj hogy elsőként mindig az adományoz aki tudja hogy milyen amikor sz*rban van vki.. és ezek sose a gazdagok...
12/17 ceri válasza:
Igen Soros egy büdös zsidó. Elsősorban persze nem a zsidóságával van baj. Az ilyen adakozások nekem mindig azt a képet juttatják eszembe, mikor az arisztokrata a nép közé szór némi aprópénzt, abból a vagyonból, amit előtte tőlük sarcolt ki.
A pénz nyilván jól jön a károsultaknak, egyúttal Soros fényezi magát. Azt azonban nem hiszem, hogy túl sok vigaszt jelentene annak az anyának, akinek a kisgyerekét szétmarta az iszap.
Az az iszap, amelyet a globalista zsidó tőke zúdított a nyakukba. Mert ez az eset -csakúgy, mint majd 10 éve Verespatak- eklatáns példája annak az embertelen eszmének, és világrendszernek, aminek ők a mozgatói és haszonélvezői.
13/17 anonim válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:26
Ennyi...
14/17 anonim válasza:
Adományozott.Nemes gesztus csak bennem mindig felvetődik a kérdés hogy a milliárdjait vajon a két kezével szedte-e össze
15/17 bumbi02 válasza:
már nem azért, de azoknak a kolontáriaknak teljesen mindegy kitől kapják a pénzt, őket az se érdekelné szerintem most ha egyenesen gyurcsány kezéből kapnák a pénzt... mert oké hogy divat zsidózni.. csak mikor az embernek kisebb baja is nagyobb annál hogy azon gondolkozzon hogy aki adakozott vajon milyen módon és mennyi munkával szerezte meg a pénzét, akkor elfogadja.. és teljesen mind1 hogyan szerezte, szép gesztus, és sokat számit az a 200 millió..
16/17 anonim válasza:
Jajjj,kérdező!Nézz már utána ki "fúrta " meg a forintot külföldről,mikor majdnem csődbe mentünk...meg is büntették érte,keress rá a neten.....tájékozódni kellene előszőr!
17/17 anonim válasza:
Bezzeg ha Orbán vagy Széles Gábor adna tizedennyit (mellényzsebből kivágná bármelyikük), már a HírTv-től a kurucinfóig zengenének a dicshimnuszok, és Széchenyi után bekerülne a történelemkönyvekbe második legnagyobb magyarként. Pedig az ő házuk táján sincsen minden rendben, ami a vagyonszerzés tisztaságát illeti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!