Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mégis miért küzdenek manapság...

Mégis miért küzdenek manapság a feministák?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik hogy nemhogy egyenlőek, de már nekik kedvez egy csomó minden, mondhatni a férfiak vannak lebecsülve. Szóval, kedves feministák ha itt vagyok, miért harcoltok? Eddig csak unatkozó lánykákat láttam akik jó dolgukban nemigen tudnak mit csinálni mint ostobaságokkal foglalkozni. Maradjunk Európában, ne térjünk ki most a közel keletre ahol még van értelme.
2023. ápr. 13. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Többletjogokat, kiváltságokat.
2023. ápr. 13. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
A nők szexuális önrendelkezése a mai napig félelmeket vált ki, így a mindenkori hatalom vallástól és politikai oldaltól függetlenül igyekszik kontroll alá vonni.
2023. ápr. 14. 07:22
 13/17 anonim ***** válasza:
6%
@11 Sorolnál fel ilyeneket, kérlek?
2023. ápr. 14. 07:25
 14/17 anonim ***** válasza:
45%

"@11 Sorolnál fel ilyeneket, kérlek?"

Női kvótáról hallottál már pl.? Ugye nem kell ismertetni? Ahol pofára, nemre kellene bizonyos pozíciókba csak azért több nőt ültetni mert ők pont azok és nem rátermettség, alkalmassági szempontok alapján. Valahogy azt már szintén nem szoktátok feszegetni, hogy a nyugdíjkorhatárt is a férfiakéval azonos évre felemelni, csak az egyenlőség nevében.

2023. ápr. 14. 07:41
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
@14 Természetesen egyetértek a nyugdíjkorhatár azonos szintre emelésével. A "női kvóta" sejtettem, hogy elő fog kerülni, nem túl nehéz a magadfajta butuskákat kihorgászni. Ezek nemi kvóták, férfiakra és nőkre egyaránt vonatkoznak, általában olyasmit írnak elő, hogy legyen minimum 40%-nyi az egyik nemből például vállalatok felsővezetésében. Ha ez egy olyan cég, ahol férfiból van kevesebb, akkor férfiak fele lejt a pálya.
2023. ápr. 14. 08:03
 16/17 A kérdező kommentje:
10.Több férfi követ el öngyilkosságot mint nő, több férfi van börtönben, a férfiak végzik a nehéz fizikai munkát és nagyobb óraszámban.
2023. ápr. 14. 17:45
 17/17 anonim válasza:
71%
Arról nem is beszélve, hogy egy családon belül sokkal gyakoribb az, hogy az apa tudtán kívül nem a biológiai apa. Anyáknál csak orvosi vagy kórházi adminisztrációs hiba miatt lehetséges, hogy nem a sajátját neveli. Sok esetben pedig az egyetlen ok, amiért benne marad egy megromlott kapcsolatban a férfi, az pont a gyerek, ami ráadásul nem is az övé.
2023. ápr. 18. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!