Mégis miért küzdenek manapság a feministák?
Az a baj, hogy a liberálisok nem éppen arról híresek, hogy tudnak gondolkodni.
Ennek lehetsz a tanúja.
Bár törvényileg nem látszik, hogy ne lenne egyenlőség. A nők is szavazhatnak, nőket is ellátnak az egészségügyben stb. De a mai napig vannak olyan sztereotípiák, amelyek még mindig a nők ellen szólnak: a nők csak a konyhába valók (mert sok ilyen kommentet olvastam itt az oldalon is, akik még mindig megragadtak ezen a szinten)
egy nő nem tud vezetni, egy nő nem lehet jó főnök, mert biztos túl érzelgős ő ahhoz, hogy jó vezető legyen, a nők csak arra jók, hogy széttegyék a lábukat, meg ilyenek
Természetesen az se jó amit Amerikában csinálnak, a már inkább feminácik, hogy olyan plakátokkal vonulnak fel, amire az van írva, hogy a jövő a nőké, mert férfiakra nincs szükség.
Na az ilyenektől én is ki vagyok akadva. Szégyent hoznak a NORMÁLIS feminizmusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!