Balosok, liberálisok ti betiltanátok a Bibliát vagy a jövőben be lesz tiltva szerintetek valahol a világon ahol most tanítanak belőle?
Én úgy látom hogy ez a transzfóbiás dolog és a Biblia betiltása inkább neked fontos. Napi hány órát foglalkozol vele amúgy?
Nem gondolod hogy azért mert Orbán felheccelte a tömegeket a melegek ellen, még lehet a Bibliával tanítása szerint békében élni melegeknek homofóboknak illibeknek és liberálisoknak?
2: ezzel egyetértek, a Szentírásban is szó van a hatalom és a vallás összekötődésének negatív következményeiről. Jézus is azt mondta hogy adjátok meg a királynak ami a királyé és adjátok meg Istennek ami az Istené. Tehát külön vette őket.
3: hogy érted hogy fontos? Csak rákérdeztem mert van benne olyan rész amit a liberális nézetűek rossz néven vennének, mint említettem hogy a homoszexualitás természetellenes dolog és megkérdeztem hogy szerintetek betilthatják-e gyűlölködés miatt?
Az ószövetségbe olyanok is vannak, hogy ha megerőszakolják a szűz lányodat, akkor az erőszakolónak nem tudom hány sékel jóvátételt kell fizetni, és le van tudva a "probléma".
Normális keresztény nem veszi komolyan már most sem az ószövetség nagy részét.
7. Jól veszem ki egy vallásos tanban van hogy a 'pedofília' pénzzel jóvátehető? Azt tanítják hogy élj a Biblia tanítása szerint, de melyik tanítása szerint?
Nem tudod véletlen melyik könyvben melyik részben található?
Bocs el is kell vennie feleségül, nem elég a sékel, ha megerőszakolta.
Második törvénykönyv 22 28-29
"Ha egy férfi olyan szűzleánnyal találkozik, akinek nincs jegyese, s megragadja a lányt, s hál vele, s az ügy törvény elé kerül: akkor adjon az, aki vele hált, a lány apjának ötven sékel ezüstöt, a lányt pedig vegye feleségül, minthogy megalázta, s el ne bocsáthassa egész életében."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!