Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti ha tehetnetek betiltanatok...

Ti ha tehetnetek betiltanatok az alkohol legalis fogyasztasat?

Figyelt kérdés
En siman szerintem a drogoknal isnkarosabb. es akil a rabjai. nem torodnek semmivel sem. csak az alkohollal. es ha nincs bennukneleg elegge agresszivak nekem a munkatarsaim mind azok ea ebbol adodoan folyton piszkalnak
2017. máj. 7. 17:56
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
szerintem meg a heroin se karositja meg jobban az ember szemelyiseget mint a pia. a testi egeszsegrol nem is.beszelve. ugyanis szerintem jobb lenne a rendes embereknek nelkuluk
2017. máj. 7. 17:58
 2/27 anonim ***** válasza:
17%
Be. Viszont engedélyezném és adómentessé tenném a füvet.
2017. máj. 7. 17:59
 3/27 anonim ***** válasza:
72%
Már volt,tudjuk,hogy nem működik,így nem...
2017. máj. 7. 17:59
 4/27 A kérdező kommentje:
sajnos. engem tonkretettek lelkileg ezek az allatok... :( olyan sebeket okoztak.bennem melyek egy hamar.nem fognak.begyogyulni
2017. máj. 7. 18:01
 5/27 A kérdező kommentje:
akkor mar inkabb a fu masodik valaszolo. inkabb :)
2017. máj. 7. 18:02
 6/27 anonim ***** válasza:
73%
Nem.
2017. máj. 7. 18:03
 7/27 A kérdező kommentje:
de miert nem mukodott??? tul konnyu eloallitani, es sok ember szerette?
2017. máj. 7. 18:04
 8/27 anonim ***** válasza:
54%

Nem. Az alkohol, a szeszes ital fogyasztása mélyen beleivódott a kultúránkba. Szerves része a táplálkozásunknak, a gasztronómiának.

Nekem pl. egy finom fogás nem is esik úgy jól, ha nem ihatok hozzá egy - két üveg sört, pohár bort.

Alkoholistává az válik, aki annak született, vannak akik egyszerűen csak szeretik és kiegyensúlyozottan tudnak élni ezzel a szerrel.

Én pl. kb. 20 éves korom óta majdnem minden nap iszom valamit és soha nem volt semmilyen problémám, sofőr vagyok, tudom hol a határ, mennyi idő kell ahhoz, hogy "tiszta" legyek. Családi életemben sem okozott soha gondot. Ha nem iszom, akkor sem érzek semmit.

Ha betiltanád, akkor lenne csak igazán keletje, főleg nálunk, ahol sok gyümölcs terem, a magyar paraszt mindig megfőzte a pálinkát, készítette a bort. Szeszt csinálni tulajdonképpen nem különösebben nehéz, hogy tartatod be a törvényt? Átkutatod minden háztartás konyháját, kamráját? Bármilyen gyümölcsöt meg lehet erjeszteni, aki kicsit ért hozzá, simán készít bort, cefrét gyakorlatilag akármiből.

Inkább a minőség felé kellene terelni az embereket, és ezen a téren történtek már helyes intézkedések.

2017. máj. 7. 18:15
 9/27 anonim ***** válasza:
45%

Most éppen te is részeg vagy?

Csak a helyesírásod és a zagyva fogalmazásod miatt kérdem.

Egyébként nem tiltanám be.

2017. máj. 7. 18:17
 10/27 A kérdező kommentje:
ahhhhh rememytelenseg. terelni.... hagyjuk.
2017. máj. 7. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!