A jobboldaliak miért mondják, hogy a szexuális orientáció magánügy, ha közben meg nem aszerint viselkednek?
#3: Ezek nem feltétlenül magánbeszélgetések. Ha számomra szinte ismeretlen emberek faggatóznak ilyen személyes dolgokról, azt nem nevezném annak. De volt már olyan is, hogy az utcán szóltak be valakinek emiatt, a semmiből.
De még ha magánbeszélgetésről is van szó, én vagyok annyira tapintatos, hogy ha egyszer felhozok valamit és látom, hogy az illető nem szívesen beszél róla, akkor nem fogok minden egyes alkalmat megragadni, hogy ezzel traktáljam. Pláne ha közben meg azt hirdetem, hogy ez magánügy és tartsa meg mindenki magának. Ez is egy olyan dolog, hogy bort iszunk és vizet prédikálunk.
#5: A politikusok ebből is politikai kérdést csinálnak, ezért tettem ebbe a kategóriába a kérdést.
Meg lehet kérdezni, csak így viszont ellentmondásos azzal, amit hirdetnek.
Baloldali liberálisként válaszolok, csak elmondom a véleményem.
A szexuális orientáció valóban magánügy, csakúgy, mint az ember hite,vallása. Teljesen ugyanaz a helyzet. Senki nem szólhat bele.
Ha viszont korlátozzák abban, hogy azt szabadon gyakorolja, vagy emiatt bármilyen hátrány éri, akkor az már közügy, és az ellen a társadalomnak fel kell lépnie.
Ha a katolikusoknak tilos házasodni, akkor éppúgy, ahogy az azonos neműeknek is megtiltják.
A jobboldaliak általában egoista emberek.
Nekik mindent lehet, ha más teszi ugyanazt, az nem fogadják el.
Soknak az IQ-ja olyan szinten van, hogy ezt nem is érzékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!