Mit szóltok ahhoz, hogy az iskolákban a melegnek vélt gyerekeket hormonkezelésnek vetik alá Nyugaton?
Ha a szülő nem ért egyet vele, akkor elzárható, "családon belüli erőszak" címén:
Holott tudományos tény, hogy a szexuális orientáció nem veleszületett dolog:
Remélem idővel helyreáll a dolog, valahogy 2-3 éve mondtak fel egy angol kórházban (a neve nem jut az eszembe, de gondolom még lehet találni róla cikkeket) a pszichológusok amiért olyan gyerekeket is elkezdek hormonokkal kezelni meg felkészíteni őket a nemváltásra akikről a pszichológusok azt mondták, hogy egyáltalán nincs gondjuk a nemi identitásukkal.
Felnőttként tegyék meg, szívük joga de a gyerekeket hagyják békén.
""Nyugaton" Nem gondolod, hogy tulzo az általánositásod????"
Szerintem egyáltalán nem túlzó.
A homoszexualitást és a transzneműséget nem tudom miért akarod ennyire keverni, de nem kéne.
A transzneműek azok akiknek a biológiai nemük (sex) és a társadalmi nemük (gender) nem egyezik. A melegek olyan emberek akik azonos neműekhez vonzódnak. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ebből következően lehet, hogy a szexuális orientáció nem veleszületett dolog, de nem biztos, hogy ez a transzneműségre is igaz. (Legalábbis erről nem linkeltél cikket)
De a kérdésre válaszolva, szerintem is meg kéne várni a hormonkezeléssel a felnőttkort, azonban azt gondolom, hogy az ilyen gyerekeknek meg kéne adni a lehetőséget, hogy olyan ruhát hordjanak, amilyen neműnek érzik magukat és ennek megfelelő megnevezéseket használni rájuk, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!