Melegek, titeket miért zavar az annyira, hogy nem a nyilvánosság előtt élitek meg az eltérő nemi orientációtokat?
Szerintem senkinek nem a nyilvánosság előtt kellene megélnie a nemi orientációját, a hetero párocskák se a metrón vagy egy parkban a bokor mögött éljenek nemi életet, ahol mások is láthatják.
Egyébként heteroként nem igazán értem, miért zavarna egyeseket, ha a melegek is házasodhatnának (nem templomban, hanem mondjuk polgári szertartás keretei között, a templomi szertartás amúgy sem jelent jogilag semmit, nem egyenértékű a polgárival), vagy miért lenne baj, ha fogadhatnának örökbe meleg párként. Nekem ettől nem lesz kevesebb jogom, ha nekik is szabad.
Ha a heterók csókolózhatnak, megélhetik a nyilvánosság előtt a nemiségüket, akkor homo-k miért nem, kérdező?
Vagy egyik se legyen, vagy mindkettő lehessen.
8: mindenkinek más az ízlése, attól, hogy neked ez jön be, más melegnek lehet,hogy más
Ahogy a hetero párok sem mind csókolóznak az utcán, de vannak, akik igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!