Aszex pride ebben tényleg mi a logika?
Ebben a dologban most tényleg mi a logika? Miért kéne arról tudni, hogy nem szexelnek, vagy mégis milyen hátrány éri őket emiatt? Okl, cikkben is jelzik a dolog jogosságának kérdést, de ez nekem nagyon magas, hogy most akkor mégis mi a valódi céljuk?
"Ezen okokból mégis milyen hátrányos megkülönböztetés történhet vele az utcán a munkahelyén vagy a közéletben?"
Semmilyen, de ezt a cikk sem említi és a szervezők sem írtak még csak hasonlót sem. Most arról sem ők, sem én nem tehetünk, hogy mindenféle hülyeséget belelátsz egy egyszerű felvonulásba... Biciklis meg motoros felvonulásokat is szoktak tartani attól függetlenül, hogy nem éri őket hátrányos megkülönböztetés.
Én úgy értelmezem, hogy szimplán az ismeretterjesztés az egyik célja. Hogy többen tudják, hogy ilyesmi is létezik, és mit jelent. Ami hasznos, mert akit érint ez a téma, az így könnyebben hall róla, könnyebben megtalálja, hogy hova tartozik, megérti magát. Akit nem érint, az is jobban megértheti az érintett embertársait.
Mert ha külön rákeres az ember az interneten, hogy „aszexualitás” akkor szerencsére sok hasznos ismeretterjesztő anyagot találni. Viszont, aki nem tudja, hogy létezik ilyen, nem is keres rá. Én anno rettenetesen éreztem magam, mikor szembesültem vele, hogy ezen a téren máshogy működök, mint a többség, és fogalmam sem volt, hogy ez most micsoda. Azt hittem, teljesen egyedül vagyok ezzel. Ha egy youtuber nem említette volna meg az egyik videójában ezt a kifejezést, akkor bele se merek gondolni, hol tartanék most…szörnyen éreztem magam.
A másik pedig, ami miatt szerveznek ilyesmit, az szerintem szimplán a közösségi élmény. Időnként jó érzés a valamilyen fontosabb szempontból (márpedig a szexualitás pl.mindenki személyiségének egy jelentős eleme) hozzánk hasonló emberekkel találkozni. Akikről tudni, hogy kicsit jobban értenek minket és az adott témát az átlagnál. Ennyi az egész.
Én belehallgattam az egyik beszédbe ami elhangzott a felvonuláson.
Jóformán végig csak uszítás ment, mi mocskos heterók elnyomjuk őket, ez a gonosz társadalmi berendezkedés kirekeszti őket, és ez mind a heteroszexuálisak hibája stb.
Egyszerüen csak hergelik az embereket egymás ellen, megint találtak egy újabb ürügyet amivel megoszthatják az embereket.
Gratulálok nekik.
Én csak azt nem értem hogy miért nez ki az összes nő? Ebben a videóban úgy mint a tipikus frusztráltak akik senkinek nem kellenek 😂
Azok a hajak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!