Aszex pride ebben tényleg mi a logika?
Ebben a dologban most tényleg mi a logika? Miért kéne arról tudni, hogy nem szexelnek, vagy mégis milyen hátrány éri őket emiatt? Okl, cikkben is jelzik a dolog jogosságának kérdést, de ez nekem nagyon magas, hogy most akkor mégis mi a valódi céljuk?
Lássák az emberek... itt jönne az, hogy először kérdezzék meg érdekel-e bárkit.
Mert pont ez az, hogy emiatt a kutya nem köt beléjük, attrocitás sem éri őket, akkor most kb feltűnési viszketegség szintje már?
"akkor most kb feltűnési viszketegség szintje már?"
Benne van a cikkben, hogy "a világon elsőként". Hogy lehet olyanra rásütni hogy feltűnési viszketegség, amit most találtak ki először? Majd ha folyamatosan szerepleni és felvonulni akarnak, akkor igazat adok, de ez így jelenleg egy szimpla újdonság, semmi más.
"az meg végképp nem világos, hogy miért kell utcai felvonulást rendezni azért, mert valakinek csökkent a libidója."
Ezt pedig a cikkből idéztem és a válasz erre az, hogy pontosan ezért. Hiszen az aszexualitás és a csökkent libidó teljesen eltérő dolog, és kb semmi köze egymáshoz a két kifejezésnek. Alapvető fogalmak jelentésével azért jó tisztában lenni, ezért fontos felhívni a figyelmet ezekre a problémákra. Ilyen szempontból én minden hasonló kezdeményezést támogatok, a világ megismerése és az emberek különbözőségének felismerése nem tesz rosszat senkivel, sőt.
Az lmbt-sek azért tüntetnek mert nem mehetnek az utcán kézenfogva, nem fogadhatnak örökbe stb. Rendben, legalább megvannak az okok.
De most komolyan az, hogy aszexuális / csökkent libidó az oka annak, hogy ő nem szexel, az most miért is nem magánügy? Ezen okokból mégis milyen hátrányos megkülönböztetés történhet vele az utcán a munkahelyén vagy a közéletben?
Max ha párja lesz neki arra tartozik, hogy ez van, és döntse el, hogy számára okés-e igy a kapcsolat vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!