Aki pénzbüntetést megy leülni a börtönbe az még mindig barna formaruhát kap?
Ugyanazt a mákos rabruhát kapja minden őrizetes és ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindenkire. Nincs kivételezés!
Eltérés csak abban van, hogy az őrizetesre mennyire kell figyelni, illetve az elkövetett bűncselekmény jellege alapján (szexuális bűncselekményért fogva tartott ne kerüljön "nehézfiúk" közé zárkába mert annak gyengusz a vége és papírokat kell irkálni utána).
Nem.
#1-nek:
Ha már annyira úgy gondolod hogy mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek, akkor "őri-takarítás" címszóval vigyék ki szépen a 3-as őrzési fokozatúakat is! XD
Nagy az arcod, játszod a BV-st, de egy volt sittest nem ültetsz be a hintába. Tanulj még picit.
#3-nak:
XD
Te soha, semmiféle állományban nem voltál a BV-nél.
De ha cáfolni szeretnéd, akkor írd le nekem röviden hogy ez mit takar:
4-es őrzési fokozat, k.v.
Hallgatlak, BV-s! XD
Ismét #3-nak:
Maradj inkább a rendőri vonalon. Őrizetesek ott vannak. A BV-ben fogvatartottnak hívják.
#6-nak:
Ebben igazad van.
Csak sugalltad. ;)
#7 nem sugalltam :) jártam már úgymond a "közelében", de nem vagyok bv-s, s szerencsére "belülről" sem kellett tanulmányoznom 😂
A kérdező kérdezte van-e barna rabruha külön a pénzbüntetést letöltőknek - nincs.
Nem tudok róla, hogy valaha is így hívták volna őket. H'lyeség.
A ruhát hívták "varjú"-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!