Hogyan gyengül a forint még mindig, ha az a világ legjobban erősödő fizetőszközei között van?
2022 októberében volt a leggyengébb a forint. Azóta 21%-ról 25.7%-ra nőtt az infláció. Ez idő alatt viszont az euróhoz képest a forint 12.6%-ot javult, a fonthoz képest 13%-ot, a dollárhoz képest 21.8%-ot. Mi ennek az oka? Ha javul a pénz, mitől romlik? Vagy az inflációnak nincs köze ahhoz, hogy a forint erősödik vagy gyengül?
Nem akarok belpolitikai vitát, az árfolyam és az infláció közötti (nem)létező kapcsolatot szeretném megismerni.
#1 mihez képest erősödött a forint?
Fidesz mikor átvette mennyi volt?
Gyurcsány alatt mennyi volt?
Ja hogy az a brutális erösődés meg se haladja ezt szintet, akkor milyen erősödés?
Amióta a fidesz van 1 forintott nem erősödött....
Fidesz seggéből kihúuva a fejed elmehetnél Te is abba az iskolába, a brutális erősödéseddel együtt
3.
Ekkora böszmeséget!
Ilyen erővel Antall volt a legjobb miniszterelnök, mert akkor még 100 Forint se volt a dollár.
2. Az inflációs adatot mindig az előző év ugyanahhoz a hónapjához nézik. Tavaly januárban még más volt az árfolyam, mint most.
Az októberi 21 %-ot sem januárhoz kell nézni, hanem 2021. októberhez.
Ja hogy böszmeség? Fidesz szeret erőszeretettel visszamutogatni, én csak pártot követem...
Ilyenkor nem szabad?
6.
Ha, ekkora hülyeséget mondasz, akkor nem. A Fityisznek sem szabad(na).
Én csak pártutasítást követek, és Gyurcsányra mutogatok...
260-as euróra...🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!