Ismét 400 Forint felett az Euró. Vajon lesz még 400 alatt vagy irány a 430-440?
Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 13:21
1/11 anonim válasza:
Most év végi hangulat van. Majd egy hónap múlva nézzél vissza hol hagytuk a 400-at.
2/11 anonim válasza:
Remélem, hogy felmegy még 500ig is.
3 millióért vettem eurót anno nem sokkal a COVID előtt, 330-as árfolyamon, ha 500on eladnám, akkor legalább némileg kompenzálnám a brutál forintinflációt.
3/11 anonim válasza:
Múlt héten gondoltad volna, hogy lemegy 399-re? Na ugyanígy nem fogja tudni megmondani senki sem itt. Ha az elmúlt 10 évet nézzük, akkor vélhetően lesz majd 430-440 is, de hogy tartósan mikor, arra a választ nem itt fogod megtudni.
4/11 anonim válasza:
#1, milyen fura, hogy akármilyen hangulat van, a forint inkább gyengülni szokott, mint erősödni...
5/11 anonim válasza:
Ugrálgat ez eléggé sokat. Igazából lényegtelen, hogy átlépi e a lélektani határt 2 napra és 400 alá megy e, vagy sem. Persze nem mindegy, hogy 405, vagy 430, de az mindegy, hogy a nagy vízválasztó 400 alá bemegy e 2 napig.
7/11 anonim válasza:
#2 tiszta Wallstreet farkasa vagy....
Ja mégse...
Szaros 3miilio fotintnyi euroert akarsz te 500-ft-os arfolyamot?
Es Te elhiszed, hogy okos vagy?
Nem is csodalkozom miert tart itt az orszag
8/11 anonim válasza:
4/6 Természetes, hogy gyengül. Német autógyáraknak az itteni béremelés egy euró centjükbe sem kerülhet.
9/11 anonim válasza:
#7 mondom én, higy ostoba vagy...🤡
10/11 anonim válasza:
Bírom ezeket a nevetséges "lélektani határokat". Mintha attól boldogabbak lehetnénk.
Ettől függetlenül egyelőre pozitívum, hogy ahhoz képest, hogy azt gondoltam karácsonyra lesz 500 is ahhoz képest nem olyan vészesen szar a 400.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!