Ha felmegyek a kormányablakok időpontfogalásához, akkor hónapokra előre nem tudok sehol foglalni időpontot, miért?
Én csupa szürkét nem láttam. Nem olyan kormányablakokat néztél, amelyek zárva vannak a fűtési idény alatt?
Három kerületet néztem, a IV., V. és XIV. kerületet, személyazonosító igazolvány cserére. (Nem írtál ügykört.)
A IV. kerületben legkorábban április 3-án, az V. kerületben március16-án, a XIV. kerületben március 20-án van szabad időpont.
Az előtt levő hetek napjain naponta többórányi piros (foglalt) időpont van.
Rossz helyen laksz. A falubeli házunktól, ellentétes irányban, azonos távolságra van egy nagyvárosi és egy kisvárosi kormányablak. A nagyvárosiban legkorábban 6 nap múlva, 13-án van 3 szabad időpont, a következő napokon jóval több. A kisvárosban holnapra, 8-ára van 33 szabad időpont.
Szard le. Simán bemész és túl nagy várakozás nélkül el lehet intézni.
Én is budapesten 3. kerben lakva kerestem okmányirodát. Sehol sem volt a városban hónapon belül foglalható időpont, a legkorábbi időpont 1 hét múlva volt, az is rétságon, vagy szobon (igen, más kerületekben és pilis akármikben sem volt).
Aztán kaptam egy tippet éismerőstől hogy egyszerűen csak el kell menni a legközelebbi okmányirodába, és venni egy sorszámot. 15 perc várakozás után sorra kerültem, és 10 perc múlva már mehettem is haza, elintézve.
Ez volt most novemberben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!