Kérdés oltatlanoknak?
Ti hogyan büntetnétek meg az oltást kényszerítő munkáltatókat, az ellenetek akár erőszakra is uszító embereket, rokonokat akik érzelmileg zsaroltak, politikusokat akik majdhogynem táborokba zárattak, oligarchákot, gyógyszergyárosokat akik hasznot húztak az egészen, virulógusokat, kényszermaszkolókat, vendéglátókat, fodrászokat akik nem fogadtak oltatlanul, rettegőket akik miatt elment 2 év az életünkből, rendőröket akik ezt az egészet erőszakkal rákényszerítették, a médiát, celebeket akik ellenetek úszitottak.
Ti hogy torolnátok ezt meg?
Köszönjük, Emese. A kérdés csak az, hogy mégis mi lenne ennek az értelme? Már így is egy maroknyi elit irányítja az egész világot, az átlagember meg hülye, mint a segédakna.
Amúgy részemről jól jöttem ki a covidból. Azóta teljesen otthonról dolgozok, felívelt a karrierem, a jövedelmem több, mint a háromszorosa a 3 évvel ezelőttinek.
31: a hozzászóló a konteós zagyválásával értelmesnek hiszi magát. Azt gondolja, olyan titkok tudója, amiket az átlagember nem fog fel, és erre büszke, mert mást nem tud felmutatni a szánalmas életében.
És ilyenekkel van tele a világ! A közösségi oldalaknak köszönhetően egyre több lesz belőlük. Az eredmény látható: Brexit, Trump, Orbán.
#32 Ezzel még nem lenne gond, a konteók jók, mert mozgatják az agyat és neki legalább van gondolata - még ha nem is értünk vele egyet esetleg.
A baj az hogy a lényeget figyelmen kívül hagyja a nagy elmélet gyártásben - hogy mindegy ki és miért dobta be a vírust vagy ki van a háttérben, mindegy hogy neki van-e igaza vagy a azoknak akik szerint ez természetes módon szabadult el, akkor is tenni kellett valamit, mert a vírus gyorsan ölt és tömegesen.
Magyarul mindegy hogy azért van belső vérzése a betegnek mert elütötte egy autó ami elé figyelmetlenül kilépett, vagy valakik meg akarták ölni és ezért szándékosan elterelték a figyelmét miközben gyilkos szándékkal egy autó robogott felé - akkor is meg kell műteni, különben meghal.
A tény az, hogy mindegy hogyan de a covid itt volt és tombolt. Láttuk mi volt az olaszoknál, láttuk hogy a svédeknél döntést kellett hozni arról, hogy a 60 év felettieket ne tegyék lélegeztető gépre mert akkor nem jut a fiatalabbaknak, láttuk, hogy a franciáktól Németországba kellett betegeket szállítani mert nem volt elég kapacitás az ellátásukra. Ahogy láttuk hogyan halnak meg sorra amúgy sportos, egészséges emberek is, mint Csollány Szilveszter, egy olimpiai bajnok, alig 52 évesen.
Tuti hogy sok hibás meg eltúlzott döntés is volt, de akkor, abban a helyzetben ezt tudták tenni és ezek nélkül sokkal többen haltak volna bele.
#31 Szeretnek Istent játszani a fejünk felett, bármit megtehetnek és meg is fognak tenni és el is kotyogják előre. Szuper, élvezd ki a pénzed, a karriered, amíg megteheted.
#32 Bármilyen meglepetés is számodra, ezek a dolgok ugyanúgy előtted is történtek, nem csak előttem. Tudok forrást küldeni bármiről, amit írtam, illetve te magad is utána nézhetsz, ott vannak a dátumok is. Nem vagyok a "titkok tudója", annyira nyíltan zajlik mostanra, hogy kb egy 3 éves gyerek is képes értelmezni, összekapcsolni. A megtörtént, bizonyítható dolgok meg nem tudnak konteók lenni, bármennyire is szeretnél ujjal mutogatni rám, hogy hülye vagyok.
#33 Nem gyártok elméletek, ponthogy tényekre hívtam fel a figyelmet, de örülök, hogy te legalább mozgatod az agyad. Másnak ennyire sem telik. Jó dologra világítottál amúgy rá. Viszont, ha figyelted a történéseket akár Olaszországban, akár máshol, mindenhol voltak kórházi átszervezések. A kisebb kórházakat bezáratták, helyette pár nagyobb kórház vette át az egész egészségügyi ellátást, így a covid, illetve egyéb más betegség, baleset, mindet mindössze pár kórház látta el, nem oszlott el országosan. Itthonis mekkora katyvasz volt, csak a kijelölt kórházak látták el a covid betegeket, 20, később 30%-os ágykapacitással. Tehát nem úgy volt, mint mondjuk influenza idején, hogy az összes kórház ellát, hanem csak a kijelöltek, amik a bedöntött eü miatt alapból telítve, túlterhelve voltak. Ezért kellett 2 élet között döntenie az eü-söknek. Nem az eü-sök hibája, hogy 6,8 millióan meghaltak covidban, de nem is a vírus volt ilyen szinten halálos. A rombadöntött egészségügy következménye volt. Leginkább nyilván az elit lelkén szárad, de nekik nem számít a pórnép. Amúgy végig követni lehetett az esetszámokat, súlyos és enyhe megbetegedések arányát, semmi sem indokolta volna a kórházi átszervezéseket. Egyszerűen nem volt egyszerre annyi beteg egyik országban sem, sőt, globálisan sem, amennyit ne lehetett volna ellátni normálisan, eloszlatva a kórházak között. Csollány amúgy oltott volt és a sportolók szervezete vírus nélkül is könnyebben megadhatja magát 50 éves kor körül, még akár előbb is.
Ez nem egy világjárvány. A világjárvàny úgy néz ki, hogy a világ negyede/fele belehal. Itt ugyan annyi/kevesebb haláleset volt az előző évekhez képest. A halálokokra is könnyelműen ráírták h kovid. Soknak kimarta a tüdejét az oxigén. Sokat leszedáltak, nem adták be a krónikus problémáira szedett gyógyszereit, nem kapott enni inni, meghalt. Van aki másban halt meg de fizettek neki h kovidot írjanak haláloknak. Üresen szirénáztatták a mentőket. Ezeket közeli ismerősöktől tudom, nem olvastam a neten.
Valami volt, de az egy kifejlesztett biológiai fegyver.
Az igazság az, hogy valóban túl vagyunk szaporodva, vmit kezdeniük kell velünk mert nem lehet ezt fenntartani. Lásd rovarport fogunk enni. Persze önként senki sem döglik meg vagy mond le gyerekről. A legyünk mind homoszexuálisak propaganda is erről szól, bár az szerintem még elég kedves a többi módszerhez képest..
Nincs pénz nyugdíjra, az a céljuk h dolgozz termelj amíg tudsz aztán pusztulj el.
Buta, manipulálható igavonó állatokat nevelnek a vágóhídra.
Magyarország természetesen mint minden szar listán, élen jár. Lásd egészségügy, oktatás.
@35
"Ez nem egy világjárvány. A világjárvàny úgy néz ki, hogy a világ negyede/fele belehal."
Egy világjárvány attól világjárvány, hogy nem lokális, hanem globális fertőzést okoz, vagyis több (vagy manapság már inkább minden) kontinensen végigsöpör. Semmi köze ahhoz, hogy hányan halnak bele.
Érdekes, akkor folyamatos világjárvány van! Hüvelygomba, nátha, influenza, e.coli, streptococcus, kötöhártyagyulladás....
Mindenütt ottvannaaaaaak!
Aki egy picit is használja az agyát gondolkodásra, elemzésre, következtetésre, rájöhet h vmi nem stimmelt ezzel az egész kovidolással. De lehet azt már mi nem érjük meg h a titkosított dolgokra fény derüljón. Az is lehet ez csak vmi kis teszt volt, aztán ránk engedik a real thing-et!
#34 "Szeretnek Istent játszani a fejünk felett, bármit megtehetnek és meg is fognak tenni és el is kotyogják előre."
Még mindig nem mondtad meg, hogy ez mégis MIÉRT állna nekik érdekükben?!
Én például jelentéktelen kis pont vagyok, nincsenek sem politikai, sem vezetői ambícióim, csak élem az életemet, szóval nincs félni valóm.
Ezen kívül az egyetlen motivációjuk a pénz lehet, amiben most is dúskálnak, de nyilván jobb ha még több van. Namost ha a magántulajdont eltörlik (ami BAROMSÁG), akkor a pénznek sem lesz értéke, hiszen nem lesz a lakosságnak vagyona, amit elkölthet. Márpedig ha nincs akitől bezsebeljék a pénzt, akkor miből fognak gazdagodni?!
Abban igazad van, hogy a romokban heverő egészségügy miatt többen haltak meg, de azt is látni kell, hogy kb a gengszterváltás óta minden kormány magasról lefossa az egészségügyet, hiszen miért is öntene bele pénzt, mert nem látványos, nem hoz közvetlen szavazókat, mint pl a CSOK és a többi tenyészpénz. Minden a pénzről és a hatalomról szól, de pl az egészségügyet még ki tudod kerülni a magánkórházakkal. Persze, sokba kerül, de ha nem akarsz megdögleni, inkább kifizeted.
#35 "A világjárvàny úgy néz ki, hogy a világ negyede/fele belehal."
Okostóni, közlöm veled, hogy pl az AIDS is világjárvány, mégsem halt bele a világ negyede.
"Persze önként senki sem döglik meg vagy mond le gyerekről."
De, például én önként lemondtam a gyerekről. Mert ebbe a degenerált világba a sok hülye közé nem csinálok gyereket, hogy szenvedjen. De maguknak köszönhetik: elbutították a népet, hogy a hatalmat megtartsák, a buta ember meg jobban szaporodik, hiszen képtelen felfogni a gyerekvállalás hosszú távú eseményeit.
"Nincs pénz nyugdíjra, az a céljuk h dolgozz termelj amíg tudsz aztán pusztulj el."
Bárkinek, akinek kettőnél több agysejtje van, annak világos, hogy semmi nyugdíjunk nem lesz. Ergo: magadnak kell félre tenni. És ezt lehetne ösztönözni is, meg átalakítani a rendszert az öngondoskodásra és akkor tökmindegy volna az elitnek is, hogy meddig él a pórnép, mert magának termeli a nyugdíjt.
De amíg az emberek sík hülyék és 40 évet dolgoznak minimálbérre bejelentve, mert "a borítékot én nem adózom le", aztán meg sírnak, hogy nincs nyugdíj, addig ez nem fog változni.
"Buta, manipulálható igavonó állatokat nevelnek a vágóhídra."
Igen, de nem kötelező beállni a sorba! Én inkább igyekszek pénzt keresni a buta embereken.
#38 Konkrétan miért ne állna érdekükben.. A jelenlegi világrendet is ők alkották, az évtizedek során felvásároltak mindent és ők irányítják 8 milliárd ember életét minden téren, akár gyógyszeripar, akár élelmiszeripar, akár a történő dolgok. Nem a pénz motiválja őket, ne viccelj. A mások felett való uralkodás.
Új világrendet akarnak, a mostani világrend teljesen megszűnik. Azért "Great Reset" (nagy újraindítás) a projekt neve, mert újra építik a világot, mindenféle értelemben. Ahogy most vannak az országok, országhatárok, az megszűnik, átalakul majd a háborúval. Az általuk felépített fogyasztói társadalom is megszűnik, ennek a kezdetleges vonalait már te is láthatod, "fenntartható" dolgok lesznek helyette. Fosszilis energia helyett zöld, megújuló energia, friss hús és friss zöldség helyett laborból jött műhús és génmódosított zöldség, gabona stb. Nem lesz szükség a pénzre sem olyan formában, amiben eddig. Univerzális alapjövedelem lesz, amit már a covidnál elkezdtek bevezetni. A pénz digitális azonosítón lesz (kézbe ültetett chip), minden okmányt kivált, a környező országokban évek óta használják egyébként és a chip úgy lesz bevezetve globálisan, hogy a következő pandémiánál leváltja a védettségi kártyát, hogy "könnyebben követhető legyen", ki hányszor oltott stb. Házat, kocsit, ruhát, mindent bérelni fognak az emberek. (EU parlamentet, Matolcsy előadást is tudok küldeni, hogy ez kb hogy fog kinézni.) Ha nincs magántulajdon, azzal megszűnik minden emberi jog is. Nem lesz szükség az emberre, mint munkaerő, vagy az elit számára pénzt jelentő rabszolgák, mert mostanra minden az övék, a mesterséges intelligencia meg hatékonyabb munkaerő, mint az ember és így az emberekből létrejön a haszontalan réteg, amire nyilván nincs szükségük. De amúgy ezeket a dolgokat ők maguk is elmondták.
"Én például jelentéktelen kis pont vagyok, nincsenek sem politikai, sem vezetői ambícióim, csak élem az életemet, szóval nincs félni valóm."
Nem 8 milliárd emberrel tervezik véghezvinni a dolgot, ha érted, mire célzok.. Ha már most otthonról dolgozol, tehát szükség sincs arra, hogy bemenj és ott dolgozz, holnap már a te munkaköröd, a te munkád is helyettesíthető lesz mesterséges intelligenciával.
Az egészségügy szándékosan van rottyon, mivel az elitnek nem az a célja, hogy egészségesek és hosszú életűek legyünk. Épp ellenkezőleg. Stadionmen is eladta a lelkét az "ördögnek", ő is Schwab diákja, szóval tőle meg aztán pláne nem várható, hogy javít az eü-n, sőt.. Magyarországnak vírus sem kell ahhoz, hogy pusztuljanak az emberek a szar egészségügyi rendszer miatt. 2017-es cikk, 2014-es év, 32 ezer halál elkerülhető lett volna.
38 és megis hogy keresel pénzt a buta embereken:)) telekomos meg postacsomagjaérkezett emaileket küldesz nekik vagy callcenteres vagy? Vagy esetleg te is egy kis magyar ceg vagy aki kevesebb bruttó összegre jelenti be az alkalmazottait, mint amennyi nettót a kezükbe ad?
Jar a pofád és kielemzed a valaszom mint egy neurotikus irodalomtanár, de ugyan úgy meg fogsz dögleni te is ha eljön az ideje mint a többi középosztálybeli "buta"embered.
Amúgy hatalomvágyról hallottál esetleg...?
Egy dolgot jól teszel, hogy nem csinálsz gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!