Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kérdés oltatlanoknak?

Kérdés oltatlanoknak?

Figyelt kérdés

Ti hogyan büntetnétek meg az oltást kényszerítő munkáltatókat, az ellenetek akár erőszakra is uszító embereket, rokonokat akik érzelmileg zsaroltak, politikusokat akik majdhogynem táborokba zárattak, oligarchákot, gyógyszergyárosokat akik hasznot húztak az egészen, virulógusokat, kényszermaszkolókat, vendéglátókat, fodrászokat akik nem fogadtak oltatlanul, rettegőket akik miatt elment 2 év az életünkből, rendőröket akik ezt az egészet erőszakkal rákényszerítették, a médiát, celebeket akik ellenetek úszitottak.

Ti hogy torolnátok ezt meg?

2023. febr. 3. 12:20
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

10

Nem pont itt volt ilyen, de például Ausztráliában, Kanadában már voltak ilyen irányú törekvések, mert ugyebár a kínai mintaállamból vettek sokan inspirációt eme az utóbbi három évben történt gyalázathoz.

Szerintem márpedig igen. Büntetést érdemelnek azok akik ezt a gyalázatot segítették véghez vinni. Azért a sok emberét aki meghalt az "oltás" "mellékhatásaitól", akiket súlyosan korlátoztak a szabadságában, elhallgattatak, érzelmileg tönkretették, öngyilkosságba hajszolták ki fog felelősséget vállalni? Utálom a fajtádat és vagy így vagy úgy de meg fogtok lakolni. A tudóskáitok, vezéreitek már bújkálnak és menekülnek a felelősség elől, próbálnak bocsánatért könyörögni. Nem fognak kapni.

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=XmFY2PB-1xM

2023. febr. 4. 21:52
 12/40 anonim ***** válasza:
44%
21:52: neked sürgősen pszichiátriai kezelésre lenne szükséged.
2023. febr. 4. 22:38
 13/40 anonim ***** válasza:
33%

"Utálom a fajtádat és vagy így vagy úgy de meg fogtok lakolni"

Aranyos, hogy abból az USA-ból idézel véleménycikkeket, ahol a legtöbben haltak bele a COVID-ba. Igen, lakolni fogunk, mert a ti "fajtátok" képtelen szembenézni a tényekkel. Az USÁ-ban már egy új kifejezés is van a "fajtádra": "sore winner" azaz "szánalmas nyertes". Minden korlátozást rég eltöröltek, (ami volt az is semmi volt például Kínához képest) de ti még most itt sírtok.

2023. febr. 5. 10:00
 14/40 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező, a jövőre kéne koncentrálni, nem a múltra. Még koránt sincs vége ennek az egésznek, pl hamarosan lesz mégegy pandémia is...
2023. febr. 5. 13:34
 15/40 anonim ***** válasza:
39%
A munkatársam unokája (3 éves) asztmás lett poszt-covid jellegűen. Előtte nem volt semmi ilyesmi baja, elkapta a covidot, és szövődményként asztmája alakult ki. Nem oltották. Szóval inkább csöndben örülhetnél neki, hogy megúsztad probléma nélkül, ahelyett itt vergődsz a gyakorin az oltás ellen.
2023. febr. 7. 03:34
 16/40 anonim ***** válasza:
0%
06:02: neked kétségtelenül használna.
2023. febr. 7. 11:03
 17/40 anonim ***** válasza:
69%
Teljes mértékben oltás-párti voltam és vagyok is, de az bebizonyosodott, hogy kényszerrel senkit nem lehet meggyőzni, és az is, hogy amit a politikusok a társadalommal műveltek, az megbocsáthatatlan. Itt most elsősorban az emberek egymás ellen uszítására gondolok, de hosszú lenne a lista.
2023. febr. 7. 23:54
 18/40 anonim ***** válasza:
68%
2023. febr. 8. 01:18
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
Amit megosztottál, abban szakértőknek teljesen igazuk van. A rovarevést kivéve mindegyiket kipipálhatom, és tökéletesen egészséges vagyok. Lehet lepontozni.
2023. febr. 9. 21:12
 20/40 anonim ***** válasza:
44%

Csendben kivárom az egész végét bár nem biztos hogy megérem, 100 éves titkosítások vannak. A munkáltatóm részéről elvárnék 3 havi fizetést, ami nem sok, mert tanár voltam.

Nem vágyom bosszúra, magukat minősítették, a kollegáim es a szülők is. Legalább látom, hogy ki milyen ember.

Az a szülő, aki a tegnap meg egyetlen imádott kedvenc pótolhatatlan kis tanárkájának tartott, következő nap pedig egy konteós buta gyerekekre veszélyes delikvensnek, hát, mit mondjak.. poor judge of character, either way:).

Azzal, hogy nem vállaltam az oltást, keresztülhúztam a többéves munkásságomat, a ket diplomámat, a sikereimet, az emberi mivoltomat. Az evek soran több gyereket kellett visszautasítanom sajnos, mert szerették volna, ha atveszem őket de nem volt rá kapacitásom. Na ebből mentem át a közveszélyes visszaeső pedofil rablógyilkos kategóriába, mert nem oltattam. Már bocs, de valahogy csak röhögni tudok rajtuk:)))

A gyerekeket kicsit sajnálom, mert egyesek eleggé kötődtek hozzám. Van aki titokban megkeresett (természetesen elektronikus formában!!!!!meg mielőtt bárki értesítené az interpolt!!!!), a szülei amúgy nem engednèk.

2023. ápr. 7. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!