Kérdés oltatlanoknak?
Ti hogyan büntetnétek meg az oltást kényszerítő munkáltatókat, az ellenetek akár erőszakra is uszító embereket, rokonokat akik érzelmileg zsaroltak, politikusokat akik majdhogynem táborokba zárattak, oligarchákot, gyógyszergyárosokat akik hasznot húztak az egészen, virulógusokat, kényszermaszkolókat, vendéglátókat, fodrászokat akik nem fogadtak oltatlanul, rettegőket akik miatt elment 2 év az életünkből, rendőröket akik ezt az egészet erőszakkal rákényszerítették, a médiát, celebeket akik ellenetek úszitottak.
Ti hogy torolnátok ezt meg?
Sehogy.
Van választási lehetőséged, mehetsz máshová dolgozni.
Nehéz kérdés, szerintem nincs rá jó válasz. Más a felelőség mértéke egy politikusnál, aki meghozott egy rossz döntést, mint pl egy étterem vezetőnek, aki maga is elszenvedi ezt a döntést és fél is. Bezárástól, büntetéstől, betegségtől. Az ilyen ügyekben az egész világ, az egész társadalmi rendszer a hibás, nem csak egyes emberek.
A hazug politikusokat mondjuk kapásból sittre vágnám.
Sehogy.
A munkáltatóm előírta, megbeszéltük, hogy én nem oltatom be magam, inkább elmegyek. Kaptam haladékot, hogy gondoljam át. Nem gondoltam meg, ismét haladék, mert nincs a helyemre senki. Aztán lecsengett a dolog.
Akár mikor tudok menni máshová dolgozni, de akár a maszek munkámból is vígan megélek.
Nem mással foglalkozom, magammal.
4
Kényszeroltottak is írhatnak
"politikusokat akik majdhogynem táborokba zárattak"
Az a "majdnem" szó elég kemény munkát végez ebben a mondatban. A politikusok a kezdetektől fogva töketlenkedtek, itthon is csak az első hullámot sikerült értelmesen lekezelni, más országokban még azt sem.
Az oltás kötelezővé tételét itthon áttolták a munkáltatókra, amikor pedig elkezdett terjedni az Omikron minden európai ország feltette a kezét és lovak közé dobta a gyeplőt.
De aki szerint az is börtönnel büntetendő, hogy a rokonai csúnyán néztek rá, attól mit várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!