Nem gáz, hogy már a jogsit, a B kategóriás vezetői tanfolyamot is hirdetik hitelre?
Te elmebeteg! Hát a Medgyessy tette tönkre a forint alapú hiteleket, aztán ti prolik rohantatok a válságba, meg deviza hitelt fevenni
#23 én nem rohantam, nem vagyok olyan ostoba mint te, és elvtársaid, akinek kellett az a plazmatv, wagon r+, ignis, szakadt németországból hozott péenfé, ódi, stb.
Nem is adtam volna bele a "megmentésetekbe", ha lehetett volna választani mert ti voltatok a hülyék, ti nem olvastatok el semmit.
Kicsit sem sajnálom azokat akik öngyilkosok lettek a devizahitel miatt, mert feketén fehéren le volt írva minden, kockázatok is, hát ennyi ésszel...
Hát ti mentetek, beteg állatok a választások után hitelért egyből a bankba, mondván hogy megjött a Medgyessy és elhozza jólétet, meg azt is mondtátok semmi probléma nem lehet. Hiába mondtuk nektek betegeknek hogy nem lesz jó vége, de nem, ti már az első sorban álltatok a bankba, aztán meg azért kellett hitelt felvennetek hogy ne halljatok éhen. De abban egyetérthetünk hogy a hozzátok hasonlóak semmilyen segítséget nem érdemelnek, attól függetlenül hogy bedöltetek a propagandának, mint a hiteleitek
#25 ostoba proli, nyugodtan megölhetted volna magad. Hülye voltál, nem a devizahitel volt a rossz hanem te, most is az vagy. Nem olvasol, nem tájékozódsz, járt volna neked a csőd. De ami késik nem múlik, állítólag manapság is egyre gyakoribb a düledező hitel :)
Szerencsére nekem soha nem kellett hitelt felvenni és nem is fogok felvenni, de ha szükségem is lenne rá akkor nyilván minden eshetőséget figyelembe vennék, ellentében a vizeletagyú narancsbolsikkal, akik megszívták a devizahitellel, de sajnos nem eléggé.
Te vadbarom. Értem fáj hogy a főnököd elkúrta és nem vált sikertöténetté a propaganda, amit kajáltatok reggel, éjjel, meg este. Inkább örülj hogy figyelmeztettünk benneteket hogy ne csináljátok, de persze ti nektek f#szkalap b#ziknak beszélhetett az ember
#27 mit kúrt el a főnököm? És melyik? Volt egy pár, és a jelenlegi cégnél is van jó pár.
Mit ne csináljak? Ne nyújtózkodjak csak addig amíg a takaróm ér? Nem nem fogok hitelt felvenni akkor sem, főleg nem egy szar kocsira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!