Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem gáz, hogy már a jogsit, a...

Nem gáz, hogy már a jogsit, a B kategóriás vezetői tanfolyamot is hirdetik hitelre?

Figyelt kérdés
Ennyire nincs pénz? Nem mennek az emberek?

2023. jan. 29. 14:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, ezt hozta az unió! El amerikásodtunk, ott nagy divat mindent hitelre venni! Az csóró, elmebeteg, proli libsik pedig ezt tartják jó példának. És egyet értek veled, ez nagyon gáz, ki kéne lépni mielőbb az unióból és ezt a förtelmet magunk mögött kéne hagyni, örülök hogy vannak hozzád és hozzám hasonlók, akik még tudnak gondolkozni
2023. jan. 30. 16:57
 22/28 anonim ***** válasza:
#21 ehhez képest a narancsbolsi "kihaénnem" prolik verték magukat a devizahitel miatt, és kellett megmenteni őket, és ezek parkolnak a provident hitelre vett bmw-ódi-mercikkel a panel előtt :)
2023. jan. 30. 18:02
 23/28 anonim ***** válasza:

Te elmebeteg! Hát a Medgyessy tette tönkre a forint alapú hiteleket, aztán ti prolik rohantatok a válságba, meg deviza hitelt fevenni

2023. jan. 30. 18:29
 24/28 anonim ***** válasza:

#23 én nem rohantam, nem vagyok olyan ostoba mint te, és elvtársaid, akinek kellett az a plazmatv, wagon r+, ignis, szakadt németországból hozott péenfé, ódi, stb.

Nem is adtam volna bele a "megmentésetekbe", ha lehetett volna választani mert ti voltatok a hülyék, ti nem olvastatok el semmit.

Kicsit sem sajnálom azokat akik öngyilkosok lettek a devizahitel miatt, mert feketén fehéren le volt írva minden, kockázatok is, hát ennyi ésszel...

2023. jan. 31. 11:02
 25/28 anonim ***** válasza:

Hát ti mentetek, beteg állatok a választások után hitelért egyből a bankba, mondván hogy megjött a Medgyessy és elhozza jólétet, meg azt is mondtátok semmi probléma nem lehet. Hiába mondtuk nektek betegeknek hogy nem lesz jó vége, de nem, ti már az első sorban álltatok a bankba, aztán meg azért kellett hitelt felvennetek hogy ne halljatok éhen. De abban egyetérthetünk hogy a hozzátok hasonlóak semmilyen segítséget nem érdemelnek, attól függetlenül hogy bedöltetek a propagandának, mint a hiteleitek

2023. jan. 31. 16:09
 26/28 anonim ***** válasza:

#25 ostoba proli, nyugodtan megölhetted volna magad. Hülye voltál, nem a devizahitel volt a rossz hanem te, most is az vagy. Nem olvasol, nem tájékozódsz, járt volna neked a csőd. De ami késik nem múlik, állítólag manapság is egyre gyakoribb a düledező hitel :)

Szerencsére nekem soha nem kellett hitelt felvenni és nem is fogok felvenni, de ha szükségem is lenne rá akkor nyilván minden eshetőséget figyelembe vennék, ellentében a vizeletagyú narancsbolsikkal, akik megszívták a devizahitellel, de sajnos nem eléggé.

2023. jan. 31. 16:16
 27/28 anonim ***** válasza:

Te vadbarom. Értem fáj hogy a főnököd elkúrta és nem vált sikertöténetté a propaganda, amit kajáltatok reggel, éjjel, meg este. Inkább örülj hogy figyelmeztettünk benneteket hogy ne csináljátok, de persze ti nektek f#szkalap b#ziknak beszélhetett az ember

2023. jan. 31. 17:15
 28/28 anonim ***** válasza:

#27 mit kúrt el a főnököm? És melyik? Volt egy pár, és a jelenlegi cégnél is van jó pár.

Mit ne csináljak? Ne nyújtózkodjak csak addig amíg a takaróm ér? Nem nem fogok hitelt felvenni akkor sem, főleg nem egy szar kocsira :)

2023. jan. 31. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!