Nem gáz, hogy már a jogsit, a B kategóriás vezetői tanfolyamot is hirdetik hitelre?
Figyelt kérdés
Ennyire nincs pénz? Nem mennek az emberek?2023. jan. 29. 14:07
1/28 anonim válasza:
Előre megyünk, nem hátra, a főispán urak a sokkal egészségesebb és olcsóbb lovaskocsikázás felé szeretnék noszogatni a jobbágyokat.
2/28 anonim válasza:
Rövid idő alatt nagyon megugrottak az árak az autósiskoláknál. Én kb. 4 éve szereztem meg, akkor még 3000 forintért a fővárosban is lehetett órát venni. Manapság már hallottam 7000 forintos óradíjról is, és azért nem mindegy, amikor 30 órát kötelezően le kell vezetni.
3/28 A kérdező kommentje:
Kb mennyiből van meg manapság egy jogsi? Ideális esetben.
2023. jan. 29. 14:13
4/28 A kérdező kommentje:
Mindenre hitelt kell felvenni? Mi lesz még itt?
2023. jan. 29. 14:14
6/28 anonim válasza:
2009-ben szereztem a jogosítványom, mivel akkoriban nem volt a közelemben autó az oktatóautón kívül, kb 250 ezer forintot költöttem el rá. Mennyi volt akkor a minimálbér? 70 ezer forint? Az átlagbér meg mondjuk 120 ezer? A jogosítvány megszerzése nem olcsó mulatság. Menj fel az autósiskola honlapjára és nézd meg az árakat, de ne csak a minimálist, hanem hogy elsőre azok, nem igazán látnak autót a mindennapokban nehezen mennek át.
7/28 anonim válasza:
Autóra már a szoci időkben is lehetett, sokaknak kellett is hitelt felvennie, nem tudom, miért újdonság most az autóra való hitelkérelem.
8/28 anonim válasza:
Amikor én csináltam 13 éve akkor is volt olyan lehetőség hogy 18 hónapos részletre meglehetett csinálni
9/28 anonim válasza:
Most megnéztem az autósiskola honlapját ahová én jártam. 44 ezer forint az elmélet, 4600 forint az elméleti vizsga. 8500 forint egy óra vezetés, amiből 29 kell minimum, ez összesen 246 ezer forint. Ehhez jön még hozzá a forgalmi vizsga 11 ezer forintos díja és az elsősegély tanfolyam díja és annak vizsgadíja. Így összességében kb 315 ezer a jogosítvány megszerzése, ha minden elsőre sikerül.
10/28 anonim válasza:
Nagyon megdrágult, de az igazi szemétség az, hogy befizeted a kötelező óraszámot, aztán egy részét levezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!