Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jobbereket azért borítja ki...

A jobbereket azért borítja ki az LMBTQ, a szívárványozás, mert emlékezteti őket a saját elnyomott ferdehajlamúságukra és az emiatt keletkezett frusztrációjukra?

Figyelt kérdés

2023. jan. 23. 06:28
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
60%
Igen
2023. jan. 23. 06:39
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, innentől ez old time classic marad a gyerekvédőkkel szemben:

[link]

Simán csak új Izaura szemműtétről van szó

2023. jan. 23. 06:50
 3/36 anonim ***** válasza:
15%
Nem, hanem mert nem akarjuk, hogy a gyerekeinket is ferde hajlamra neveljék.
2023. jan. 23. 08:03
 4/36 anonim ***** válasza:
77%
Helyette kinai akkumulátorgyárra nevelitek őket. Mennyivel jobb is, a rákos gyerek, mint a meleg gyerek...
2023. jan. 23. 08:04
 5/36 anonim ***** válasza:
93%
Mert jobb gyűlölködésre tanítani őket? Attól hogy látnak melegeket, még nem lesznek azok. Ha így lenne, nem lennének melegek a sok hetero filmtől.
2023. jan. 23. 08:05
 6/36 anonim ***** válasza:
9%

#4 Nem neveljük arra. Jobberekről volt szó a kérdésben, nem fideszesekről.

#5 De ha egyfolytában búzikat látnak, attól nagyobb eséllyel lesznek azok. Heteroszexualitást propagáló film nincs.

2023. jan. 23. 08:07
 7/36 anonim ***** válasza:
33%
#6 ez nem igaz. Pont fordítva van. “Egzotikusból lesz az erotikus”. Ami tiltva van, az mindig érdekesebb. Még nem beszéltél gyerekkel/fiatallal?
2023. jan. 23. 08:11
 8/36 anonim ***** válasza:
94%
Én gyerekkoromban az egyetlen meleg, akit láttam Freddie Mercury volt, de ő róla sem tudtam, hogy az, viszont olyan sorozatokat, filmeket néztem, mint a Die Hard, az X Akták, a Dallas, vagy épp a Jurassic Park. Se olajmilliárdos nem lett belőlem, se alkoholista rendőr, de megmagyarázhatatlan esetek után nyomozó FBI ügynök sem vagyok, dinoszaurusz meg végképp, viszont ennek ellenére bisex férfi vagyok. Nettó baromság ez az egész.
2023. jan. 23. 08:14
 9/36 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
63%
A balosokat azért zavarja a náci horogkereszt mert emlékezteti őket az elfojtott rasszizmusukra, amit igyekeznek elfojtani?
2023. jan. 23. 08:27
 10/36 anonim ***** válasza:
66%
#9 téged nem zavar a náci horogkereszt?
2023. jan. 23. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!