Vége az építőiparnak, mit szóltok?
Figyelt kérdés
Jelentős munkaerő fog felszabadulni, jóval kevesebb lesz a megrendelés.
Érdemes szakmunkásnak tanulni? Ezzel etették az egyszerű embereket akik bedőltek. Most lesz rengeteg munkanélküli villanyszerelő, kőműves, asztalos stb...
2023. jan. 18. 11:55
31/38 éáé válasza:
Napi szinten panaszkodnak az eladó üzletben, hogy egyre kevesebb az eber az épitő iparban és egyre drágáb minden...
32/38 anonim válasza:
Jó nagy faxság, normálisan szakembert gyakorlatilag lehetetlen találni és ha találunk az is 20 év múlva csinálja meg mert addigra van betáblázva. Ráadásul egyre kevesebb ember tanul szakmát, mert a diplomát erőltetik.
33/38 anonim válasza:
#32 Diplomát hiába erőltetik. Aki kettes hármas átlaggal végzi el az általánost, az nem kerül be gimnáziumba, nem lesz érettségije így főiskolára sem mehet. Belőlük lesznek a jövő szakmunkásai.
34/38 anonim válasza:
A vízszerelő akit találtam napi 100+ nettót biztos hogy hazavisz és ő nem drága.
Villanyosok inkább napi 150-200.
És ezeknél jóval drágábbakat is találtam.
Alig találni szakembert, éppen most is várok egyre, aki egyszer már lemondta, most le se mondta csak nem jön. Szívás a felújítás még mindig, nagyon nehéz szakembert találni. Alapanyag viszont van ugyanúgy mint eddig, nem tudom miről beszélnek az előzők.
35/38 anonim válasza:
Tényleg? Most akartam teraszt betonoztatni, akkor csinálhatom magam?
36/38 anonim válasza:
Unalmas az örökös hangulatkeltés. A nagyon nyomikat kivéve mindenki jól él, csak sír a prolik szája mindenért, soha nem jó semmi.
37/38 anonim válasza:
#36 Ennyi, aki dolgozni akar az talál munkát, akár az építőiparban is.
38/38 anonim válasza:
34es vagyok, igaz, leszavaztak, de még mindig így van, ahogy írtam. Azóta még több tapaszzalatot szereztem a felújítások terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!