Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Budapest és Magyarország...

Budapest és Magyarország többi része (főleg politikailag) két külön világ?

Figyelt kérdés

2023. jan. 12. 20:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%

Hát ez ultra szánalmas lett.

Tehát azt állítod, hogy egy troll viccből lenne logikus és cáfolna téged. :DDD

Mert bizony ez történt. Cáfoltalak, te most épp terelsz, mint valami óvodás.

Bizony a vidék szellemi szintje elmaradott, ez tény. Ezzel kellene valamit kezdeni és nem úgy hazudozni, mint te, aki egy hazaáruló szintjén van.

2023. jan. 13. 13:34
 22/29 anonim ***** válasza:

21.

Vagy a másik lehetőség, hogy elvakultan hiszel ebben. Az sem jobb, mert eléggé fanatikus hatásod van, reméltem, hogy csak troll vagy.

Illetve, ha ilyen elmaradott és rossz - miért élsz itt? Nem a fővárosban volna a helyed, a haladó és nyugatias környezetben?

2023. jan. 13. 13:36
 23/29 anonim ***** válasza:

"Vagy a másik lehetőség, hogy elvakultan hiszel ebben. Az sem jobb, mert eléggé fanatikus hatásod van, reméltem, hogy csak troll vagy."

A hit az cáfolható. Tessék, megint cáfolhattál volna, de tereltél tovább. Ha annyira tévedek, akkor miért? Ha nagy ostobaságot mondok, akkor másodpercek alatt cáfoltál volna és már nem is beszélnénk.

Igen, kiderült, hogy hazudsz, kiderült, hogy nem tudsz cáfolni, viszont gerinced nincs ezt beismerni.

Nem elvakultság, amiről beszélek, ezek tények.

"Illetve, ha ilyen elmaradott és rossz - miért élsz itt? Nem a fővárosban volna a helyed, a haladó és nyugatias környezetben?"

Egyébként terv beköltözni, viszont nem albérletet akarok, hanem saját ingatlant, ahhoz pedig még nincs meg a tőke. Pár év és lesz.

2023. jan. 13. 13:52
 24/29 anonim ***** válasza:

23.

"Nem elvakultság, amiről beszélek, ezek tények."

Ez az egyik alapmondata a fanatikus embereknek, javaslom tekintsd meg a 12 dühös embert, "ezek TÉNYEK uraim!!!"

2023. jan. 13. 13:55
 25/29 anonim ***** válasza:

"Ez az egyik alapmondata a fanatikus embereknek"

Ez még mindig terelés.

Másrészt, ez annak is alapmondata, aki tényekről beszél, ezért hibás az érvelésed, amit fel is fognál, ha nem 8 általánossal rendelkeznél. Az érvelés középiskolás anyag, ha neked nem megy, akkor nem vagy azon a szinten.

2023. jan. 13. 14:05
 26/29 anonim ***** válasza:

"amit fel is fognál, ha nem 8 általánossal rendelkeznél"

Na, látod, most épp hazudsz, mert nem 8 általánosom van, hanem érettségi és 4 félév főiskola (valójában 4,5 - csak a maradékra már nem volt pénz).

Terelés? Lehet, de egy fanatikussal szemben más taktika nem működik. Ja, de a teljes ignorálás. Ez következik majd, de még fél órát ráérek.

2023. jan. 13. 14:19
 27/29 anonim ***** válasza:

"Na, látod, most épp hazudsz, mert nem 8 általánosom van, hanem érettségi és 4 félév főiskola "

Az értelmi szintedről beszéltem, nem arról, hogy milyen papírt és hol csaltál össze.

Az érvelés emlékeim szerint 10.-es nyelvtan tananyag. Te ezzel a tudással láthatóan nem rendelkezel, így nem vagy ezen a szinten.

"Terelés? Lehet, de egy fanatikussal szemben más taktika nem működik"

Ez a hazugság.

Én nem tereltem és láthatóan te, mint fanatikus labdába se tudsz rúgni. :)

Az érvekkel a fanatikusok nem tudnak mit kezdeni, mivel nem tudnak vitázni, ezért terelsz.

2023. jan. 13. 14:50
 28/29 DK-s ***** válasza:

#10-nek:

Azon az útvonalon ahol akár busz, akár troli, akár villamos TUD közlekedni, ott TUD közlekedni. Vagyis egymás helyén is tudnának, egymás mostani iránya szerint.

Képzeletben az összes villamos és troli vonalra helyezz buszt.

Mennyivel egyszerűbb lenne a világ, igaz?

2023. jan. 13. 17:09
 29/29 DK-s ***** válasza:

Ismét #10-nek:

A mai elektromos buszok korában az áramszedős, kötött-pályás közlekedésnek szerintem a múzeumban a helye.

2023. jan. 13. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!