Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Budapest és Magyarország...

Budapest és Magyarország többi része (főleg politikailag) két külön világ?

Figyelt kérdés

2023. jan. 12. 20:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

10.

A troli az a jármű, aminek nem szabadna léteznie már. Csúnya a sok felsővezeték, annyira már nem is éri meg, mint régen, és semmivel nem jobb, mint egy normál elektromos busz. Ha megszüntetnék, akkor leszedhető lenne a sok - már-már undorító vezeték, amelynek valami nagyon lehangoló hatása van.

2023. jan. 13. 12:43
 12/29 anonim ***** válasza:
86%

"Budapest legjobb részeit (I., II., III., V., XII. kerület) az elmúlt 32 év túlnyomó többségében fideszes polgármester vezette/vezeti"

Ez az amit a politikához egyáltalán nem értők szoktak hangoztatni, mondjuk attól nem lesz igaz.

A fidesz nem nagyon tudott Bp-en többséget szerezni, mindig több ellenzéki volt, csak az ellenzék tagoltsága változott meg. Ezzel szemben a kis vidéki falvakban a fidesz bőven 50% felett van.

Vagyis de, itt ellentét van. Bp nagy része még mindig a nyugati világhoz kíván tartozni, míg a fideszesek még mindig Putyin rabszolgái akarnak lenni.

2023. jan. 13. 12:59
 13/29 anonim ***** válasza:

12.

Na, itt egy példa a korábbi hozzászólásomban írt képzelt felsőbbrendűségről. Most épp egy budapesti példát láthattunk.

"Vidékiek azok parasztok meg elmaradott fidesznyikek, bezzeg a jó fővárosiak a Nyugat és a haladás szimbólumai" stílusban.

2023. jan. 13. 13:02
 14/29 anonim ***** válasza:

Egyetértek, annak ténye, hogy kizárólag vidéken laktam és most is vidéken élek, biztos hazugság.

Pont azért tudom, hogy igaz, amit állítok, mert én is vidéki vagyok és láttam, hogy mi megy vidéken, ahogy bp-i munka miatt láttam mi megy ott.

2023. jan. 13. 13:04
 15/29 anonim ***** válasza:

14.

Az nem számít, hogy nem ott élsz, a mentalitásod teljesen egyezik ezzel a "főváros a haladó, a nyugati, a jó" a vidék pedig "a szar, az elmaradott, a diktatórikus".

2023. jan. 13. 13:08
 16/29 anonim ***** válasza:
*felfogással.
2023. jan. 13. 13:09
 17/29 anonim ***** válasza:

Lefordítom mit írtál:

"Nem számít, hogy a puszta létezésed bizonyítja, hogy hazudtam, inkább hazudok tovább, mert nincs gerincem beismerni, hogy hazudtam."

Bizony, de, a vidék szellemi szintje rettentő mód elmaradott, aminek a tényét csak hazaárulók tagadják, pl. te, mivel ezen emberek az ország pusztulását akarják.

Ha végre szembenéznének ezzel a ténnyel a magyarok, akkor elkezdhetnének dolgozni rajta, hogy mi legyen a megoldás, de ezek a hazaárulók azon dolgoznak, hogy ide soha ne juthassunk el.

2023. jan. 13. 13:14
 18/29 anonim ***** válasza:

17.

Te beszélsz hazaárulásról, aki az ország lakosságának 80%-át fikáztad az előbb?

Vagy ha te magad is vidéken élsz, akkor te magad is elmaradott meg egyéb jelzőkkel ellátott ember vagy? Ja persze nem, te vagy "a dicsőséges kivétel", igaz? Meglepő módon...

"Bizony, de, a vidék szellemi szintje rettentő mód elmaradott, aminek a tényét csak hazaárulók tagadják, pl. te, mivel ezen emberek az ország pusztulását akarják."

Ez egyedül a cigányokra igaz, az ő szellemi szintjük valóban alulról karcolja az átlag alját, de nem ők a teljes vidék.

2023. jan. 13. 13:20
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

"Te beszélsz hazaárulásról, aki az ország lakosságának 80%-át fikáztad az előbb?"

Nem tudom, hogy ez milyen varázslatos univerzumban jött ki, mivel nem 80%-ról beszéltem, viszont a logikád szerint, akkor te "még hazaárulóbb" vagy, mert te 100%-ról beszéltél.

"Vagy ha te magad is vidéken élsz, akkor te magad is elmaradott meg egyéb jelzőkkel ellátott ember vagy? Ja persze nem"

Pont ezért kérdem, hogy hogy jött ki a 80%.

Ha felfogtad a pici agyaddal, hogy én, mint vidéki sem tartozom ebbe a csoportba, akkor racionálisan az következik, hogy nem a vidék 100%-áról beszéltem.

Persze csak akkor, ha tdusz gondolkodni, ha nem, akkor értem mi a gond.

"igaz? Meglepő módon"

Amúgy másik irányból.

Meglepőnek kellene lennie, hogy egy egyetemet végzett személy nincs a vidéki, jó esetben érettségis átlag szintjén? Ha szerinted ez nem meglepő, akkor az következik, hogy nincs különbség érettségi és diploma között, ami megint egy retardált felfogás a részedről.

"Ez egyedül a cigányokra igaz, az ő szellemi szintjük valóban alulról karcolja az átlag alját, de nem ők a teljes vidék."

Nem, ez bizony a magyarokra is igaz.

A kettő már rég egy szinten van vidéken és aki vidéki, az látja is. Nincs roma, magyar különbség már ilyen szinten, már legalább vagy egy évtizede.

2023. jan. 13. 13:26
 20/29 anonim ***** válasza:

19.

Áh, kellett egy kis idő, mire leesett, hogy csak egy troll vagy, semmi több. Ügyes, jól csinálod, egy időre sikerült megtéveszteni. Szép!

De ilyen őrültségeket, csak egy troll írna, viccből, ez buktatott le.

2023. jan. 13. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!