A tökéletes Debrecen? Ez csak a jéghegy csúcsa, ennél itt csak rosszabb utak vannak, és ezt a várost irigyli mindenki az akkugyár miatt?
Aztán mi, Debreceniek vagyunk a hülyék, mert nem vagyunk elégedettek a "szupervárosunkkal"?
#10: Na igen. Térkő és beton mindenhol. Hőzöngenek, hogy több a zöldövezet, mint régen, de ezeknek a parasztoknak a zöldövezet füvet és térkövet jelent, nem fákat. Régen zöldövezet is volt, meg parkolni is lehetett. Ma egyik sincs.
Széchenyi utca, Hatvan utca: fák kiírtva, nyáron forró beton az egész. Dósa Nádor tér: fák kiirtva, ássák a gödröt. Szép Debrecen, az...
"Nem értem, aki ennyire szeretne akkugyárat, az miért nem jelentkezik, hogy építsék a háza mellé? "
És szerveződtök? Helyi facebook csoportokban szerveződik tüntetés valami ellenállás? Mert a sopánkodás nem elég.
Ez meg mai hír. De szinte minden utcánk ilyen. Azt nem tudom, el sem tudom képzelni, a Rakovszkyról hova fogják terelni a kamionokat, hisz az az egyik legforgalmasabb út Debrecenben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!