1.
Eleve nem linkeltél forrást, csak bebüfögted, hogy javult a közbiztonság.
2.
Leírtam, hogy mi vele a probléma.
Ezt természetesen nem tudod elfogadni.
A közbiztonság nem csak emberölésből áll, de nyugodtan nyomd tovább a hülyeséged.
Szal, amin nekem címeztél, nyugodtan tedd fel magadnak.
Itt egy tök valid link, ennél jobban semmi sem mutatja be a németországi közbiztonság állapotát, parancsoj:
Úristen, szerintem inkább hagyjuk.
😂
Olyanok válaszoljanak már, akik képben vannak azzal, hogy ha a statisztikára veri magát, akkor azt linkeljen már.
Nem egy jazz videót.😅
Jah, meg nem kell anyósom meg apósom történet se.
Te kértél linket, azt nem kötötted ki, milyen linket kérsz...
legközelebb, előre válaszolhatnál saját magadnak és akkor az elvárásaidnak megfelelő válaszokat kapnál
Te most hülye vagy?
Szerinted ez a zenés videó komoly forrás!?
Nézz már utána, hogy működik ez az egész érvelés, mert nevetséges vagy, hogy ilyen szarokat linkelsz be, aztán amikor szólok, akkor még neked áll feljebb.
Menj át a tudományok kategóriába, aztán nyugodtan linkeld be a kérdést, aztán majd elmagyarázzák.
Sose voltam normális, ha ez megnyugtat, sőt máig törekszem rá, hogy ne is legyek.
Én félig, családom egyik fele meg teljesen Németországban élünk és ennek tükrében mondom, hogy nincs gond a közbiztonsággal, még a kelet-német régióban sem.
Hát, csak azt tudom írni, amit már leírtam, hogy ha neked a fentiek tükrében nincs gond a közbiztonsággal, akkor mást értünk jó közbiztonság alatt.
Ha neked ez az, legyen.
Persze, fél Magyarország.
Szerintem inkább menj mosogatni most már, mert nem fogok reagálni a válaszaidra, alapvető ismereteid nincsenek a vitával kapcsolatban.
Igazad van kérdező.
Szép napot neked otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!