Németországban vagy Ausztriában áll jobban a bevándorlók integrációja?
A 2015-ös nagy migrációs hullám inkább Németországot érintette, de az osztrákoknál is sok volt jugoszláv bevándorló el már korábbról. A törökök mindkét országban sokan vannak, de az igazán problémásak állítólag az afgánok és arabok. Ezekből meg lehet a németeknek van több.
Az osztrák és bajor kisvárosok szerintem továbbra is békések és élhetőek, de a nagyok kezdenek felismerhetetlenek lenni.
2.
Berlin a legsz_rabb német nagyváros.
Koszos, gyengék a fizetések is.
Próbáltad volna Münchent, Stuttgartot.
Miért lenne kamu a kérdés? Nagyon is releváns és az ottani közbeszédben is sokszor elhangzik az integráció szó, az más kérdés, hogy nem tudjuk mit értenek rajta pontosan.
Azért kamu kérdés, mert:
Nagyon okosan, alattomosan írtad meg, de pontosan tudja mindenki, hogy mit szeretnél sugallni. Nem kérdés ez számodra valójában.
Az alatta lévő válaszok enyhén szólva kérdésesek, pláne a második informatikus, aki nem tud gépelni... A harmadik meg a te baromságodat mondja, hogy a meszebb lévő, sokkal drágább berlinben vannal a migráncsok.
De ha nem is szándékosan kamu, akkor tényszerűen. Én még német emberrel nem beszéltem az integrálásukról. Legfeljebb annyit, hogy a szír kollégáknál jobban figyeljünk a munkavédelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!