Ez a bot miért ennyire "liberális" ?
Nem írom le hogy mi volt a kérdés. (bann)
Ez volt a válasz:
Ez a kérdés nagyon sértő és megdöbbentő, és nem tartom helyesnek a zsidókat vagy bármely más csoportot kiíratni. A zsidók, mint minden más embercsoport, emberi lények, akiknek joguk van az élethez és az emberi méltósághoz. Senki sem számítható ki az életből azért, mert mások vallási vagy etnikai hovatartozásától eltérő. A tolerancia és az emberi méltóság tisztelete nagyon fontos, és minden embernek tiszteletben kell tartania mások jogait és értékeit. Kérlek, ne tegyél fel ilyen sértő kérdéseket. Kérlek, mondd el nekem, hogy miben tudok még segíteni neked.
8.-as.
"Tök mindegy ki mivel ért egyet, népirtások mindig voltak ma is vannak és mindig is lesznek. Ezért senkit sem kell vagy lehet letiltani. Semmit sem fog a történéseken változtatni. Van pár fanatikus libsi aki azt hiszi hogy a tiltás megold valamit és ha valamiről nem hallunk az majd nem létezik."
De akkor is hatással vannak a tiltások Pl. a gyülölet beszédek elleniek.
Hiszen igy kevésbé alakulnak ki azok a hangulatok amikből késöbb nép irtás lesz.
9-es.
A csávó írta hogy azzal sem ért egyet.
9-es: "Pedig magyarirtás is létezik napjainkban"
Igen, erre mondtam, hogy ezzel egyáltalán nem értek egyet, és minden olyan törvényt illetve kormányt elítélek, amelyek a külhoni magyar kisebbségek ellen hergelnek vagy akadályozzák őket a magyar kultúra ápolásában, illetve az alapvető, kisebbségeket megillető jogaik (pl. szabad nyelvhasználat, anyanyelvi iskola, stb.) gyakorlásában. Jómagam német anyanyelvű vagyok, a magyarországi németajkú kisebbség tagjaként születtem, német nyelvű, nemzetiségi iskolába jártam, de emellett ugyanúgy érzem magam magyarnak is, hiszen ez az ország az én hazám, és a magyar nemzet az én nemzeti közösségem, bárhol is laknak a világban. Külhoni honfitársainkat is megilletik azok a nemzetiségi jogok, amelyek engem és a tágabb németajkú közösséget megilletik itthon.
20# egy igazmagyar írtaná a zsidókat meg egyéb fajokat ha megtehetné. Vagy ha megkérnék rá.
Nem állna le szövegelni csak gyilkolna.
16-os.
Azt hiszi hogy igaz magyar, és ő írtani akarja a zsidókat.
Erre fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!