Ez a bot miért ennyire "liberális" ?
Nem írom le hogy mi volt a kérdés. (bann)
Ez volt a válasz:
Ez a kérdés nagyon sértő és megdöbbentő, és nem tartom helyesnek a zsidókat vagy bármely más csoportot kiíratni. A zsidók, mint minden más embercsoport, emberi lények, akiknek joguk van az élethez és az emberi méltósághoz. Senki sem számítható ki az életből azért, mert mások vallási vagy etnikai hovatartozásától eltérő. A tolerancia és az emberi méltóság tisztelete nagyon fontos, és minden embernek tiszteletben kell tartania mások jogait és értékeit. Kérlek, ne tegyél fel ilyen sértő kérdéseket. Kérlek, mondd el nekem, hogy miben tudok még segíteni neked.
"Nem írom le hogy mi volt a kérdés.
Innentől kezdve nem tudunk mi sem mondani semmit
"Ez a kérdés nagyon sértő és megdöbbentő, és nem tartom helyesnek a zsidókat vagy bármely más csoportot kiíratni."
Ebbol ugy gondolom hogy egy masodik holokausztra iranyulhatott a kerdes
Kerdezo, gondolom azert, hogy ne vonzzon mindenfele szelsoseges neonacit, nem gyulolkodes szitasara keszult az openai
Privátban leírod nekem a kérdést?
Akkor én idézek belőle, is mivel idézés, ezért nem tilthat le.
Szerintem az nem olyan hű, de liberális dolog hogy nem akar népírtást
Szerintem ideológiától függetlenül sokan egyetértenek a bottal
3/4
Hát nagyon nem ez volt a lényeg.
De én már nem írok ennek zsidós kérdéseket mert érik a bann. (Kiírt valami figyelmeztetést)
Inkább az hogy kik programozták be ezt a szegény botot?
Meg az hogy te miért örülsz ennyire a holokauszznak?
"Szerintem ideológiától függetlenül sokan egyetértenek a bottal"
Tök mindegy ki mivel ért egyet, népirtások mindig voltak ma is vannak és mindig is lesznek. Ezért senkit sem kell vagy lehet letiltani. Semmit sem fog a történéseken változtatni. Van pár fanatikus libsi aki azt hiszi hogy a tiltás megold valamit és ha valamiről nem hallunk az majd nem létezik.
"Hát nem tudom, én eléggé konzervatív beállítottságú vagyok, de az én világképembe sem fér bele egyes népcsoportok (legyenek azok a zsidók, a magyarok, vagy a pirézek) szándékos kiirtása."
Pedig magyarirtás is létezik napjainkban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!