Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik szerint az LMBTQ-val...

Akik szerint az LMBTQ-val foglalkozni felesleges, mit szólnak hozzá, hogy már a Cambridge Szótárat is megfertőzte ez az őrültség?

Figyelt kérdés

"A Cambridge Dictionary kibővítette a „nő” fogalmát a transzokra is

„Olyan felnőtt személy, aki nőként él és azonosítja magát, bár születésekor más nemet állapítottak meg neki”"

[link]

[link]

Itt már gyakorlatilag a tudomány, az ész, az értelem teljes elutasítása zajlik annak érdekében, hogy nehogy megsértsük egyes emberek érzékenységét. Ennek beláthatatlan következményei lesznek.

2022. dec. 22. 11:17
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
52%

49: pedig mi altalaban szivesebben szaporodunk mint a liberalisok szoval ezt benezted

Miert is baj hogy azt akarom hogy a fiam normalis legyen? Normalis fiu nem akar nonek oltozni

Ha felno es azt mondja ferfibe szerelmes, azzal miert lenne problemam? Nekem csak az izlestelenseggel van problemam, az nem erdekel ki kit szeret/kivel fekszik le

Szerintem pont hogy attol lennek rossz szulo, ha meg se probalnam a fiamat a jora nevelni, es mindent megengednek neki.

2023. jan. 4. 10:33
 52/60 anonim ***** válasza:
71%
@51 Nem várom el, hogy megértsd a transzneműség és a tranvesztitizmus különbségeit, de azért megpróbálhatnád.
2023. jan. 4. 10:58
 53/60 anonim ***** válasza:
54%
#51 a transzneműség (nemi diszfória) valós jelenség. Az, ha “nem engeded” neki, nem segítség, hanem pont hogy a segítség megtagadása. Ne legyen gyereked. (Btw liberális vagyok, és vannak gyerekeim)
2023. jan. 4. 11:17
 54/60 A kérdező kommentje:
#53: Én se engedném a gyerekemnek, hogy lánynak öltözzön. Ha elmúlt 18, azt csinál, amit akar, de akkor is megmondanám neki, hogy ez nem normális, és nem kéne csinálnia.
2023. jan. 4. 12:01
 55/60 anonim ***** válasza:
54%
Oké. Remelem nem baj, ha utána nem látogat meg soha. 🤷🏻‍♀️
2023. jan. 4. 13:26
 56/60 anonim ***** válasza:
5%
Azert nem latogat meg mert fiukent fiunak akarom nevelni?😂 ti hulyek vagytok
2023. jan. 5. 11:09
 57/60 anonim ***** válasza:
78%
#56: Szerintem ezt nem lehet belenevelni senkibe, ennek belülről kell jönnie. Ha valaki csak azért viselkedik fiúsan, mert ez a szabály, annak nem sok értelme van azonkívül, hogy nem érezze jól magát.
2023. jan. 5. 13:37
 58/60 anonim ***** válasza:
5%
Normalis fiu akinek ep az elmeje ugy erzi jol magat ha fiukent viselkedik
2023. jan. 6. 13:14
 59/60 anonim ***** válasza:
94%
#58: Aki meg mégsem, azt nevezheted nem normálisnak ha úgy gondolod, de attól még nem fogja úgy jól érezni magát és ebben befolyásolni sem fogod tudni. Maximum kényszeríteni tudod, de az meg szerintem nem célravezető.
2023. jan. 6. 14:26
 60/60 anonim ***** válasza:
91%
#58 nem tudtam hogy pszichiáteri szakvizsgát tett az orvosi egyetem végén. Vagy 3 év alap, 2 év mester és további 4 év pszichologusi képzésen van túl, hogy ilyen jól érti az “ép elme” milyenségét. Lenyűgöző hogy ilyen szaktekintélyek vannak az oldalon.
2023. jan. 6. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!