Akik szerint az LMBTQ-val foglalkozni felesleges, mit szólnak hozzá, hogy már a Cambridge Szótárat is megfertőzte ez az őrültség?
Figyelt kérdés
"A Cambridge Dictionary kibővítette a „nő” fogalmát a transzokra is
„Olyan felnőtt személy, aki nőként él és azonosítja magát, bár születésekor más nemet állapítottak meg neki”"
Itt már gyakorlatilag a tudomány, az ész, az értelem teljes elutasítása zajlik annak érdekében, hogy nehogy megsértsük egyes emberek érzékenységét. Ennek beláthatatlan következményei lesznek.
2022. dec. 22. 11:17
31/60 anonim válasza:
#29: De te nyugodtan használhatod arra, amire szeretnéd. Nem kell a többség sem hozzá, vannak szavak, amiket például csak bizonyos tájakon használnak, ezek is be szoktak kerülni az értelmező szótárakba. Nem értem, hogy mi a problémád. Szerintem túlreagálod.
32/60 Koplárovics Béci válasza:
Valóban. A C jelentése, amiben gyakorlatilag szexuális tárgyként hivatkozik a nőre, valóban sokkal kifonimultabb dolog. Már-már keresztényi is lehetne.
33/60 anonim válasza:
Az SEM érdekel! Nagyon túllihegik egy páran a semmit.
34/60 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok hogy csinálsz -e kromoszómatesztet mindenkivel, vagy megnézed e mindenkinek a nemiszerveit hogy tudjad hogy valaki férfi -e vagy nő.
A tippem az hogy nem.
35/60 anonim válasza:
34:nincs is ra szukseg, mert latszik ki no, es ki parokas manus
37/60 anonim válasza:
Az emberek nagy resze nem milliomos
38/60 anonim válasza:
Nem érdekel. Nem az első értelmetlenség, amit tartalmazhat a szótár. Elfér benne - és ettől még nem fog számos embert érdekelni, hogy benne van.
39/60 anonim válasza:
Sok "parokás nő" egyébként igényesebb és jobban is néz ki mint néhány született nő.
40/60 A kérdező kommentje:
#39: Csak attól még férfiak.
2022. dec. 28. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!