A belsőégésű vagy az elektromos járművek infrastruktúrája a sebezhetőbb?
Már korábban is hallottam, mint érvet az EV-k ellen, hogy a töltési infrastruktúrájukat "egy gombbal le lehet kapcsolni". Nem foglalkoztam korábban vele, de a napokban a nagynénémtől és a szüleimtől is visszahallottam ugyanezt az állítást egy összejövetelen.
Nem reagáltam rá, mert én sem túlzottan kedvelem az EV-ket (más okból), de így utólag belegondolva, az üzemanyag sem a fán terem és egy olyan szervezet, aki az elektromos hálózatot ki tudja ütni, az üzemanyag hálózatot is, nem?
Vagy a "klasszikus" belső égésű járművek tényleg kevésbé sebezhetőek ilyen szempontból?
És mit csinálsz, Gerzson, ha elfogy a fosszilis eredetű üzemanyag? Taposod a bicikli pedált vagy gyalogolsz?
Csak ezek az elképzelések qrva lassan valósulnak meg-hiába jó az ötlet-, addigra meg félő, hogy teljesen szétcsesszük a bolygót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!