Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi ez a kollektív Magyargyűlölet?

Mi ez a kollektív Magyargyűlölet?

Figyelt kérdés

Mármint nem a kormány gyűlölete... Hanem magának a Magyar származású, Magyar állampolgárok iránti kollektív gyűlölködés.

Elegem van abból, hogy ma már a Magyarokat nagyobb offenzíva éri, mint amit a Magyarok táplálnak/ tápláltak más nemzetek felé.

2022. dec. 15. 21:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
Ja és azt is vedd hozzá, hogy valószínűleg az épp pirosra váltással meg a nem túl gyorsan haladással is épp úgy hazudik, mint az autójában tartott, csőre töltött éles maroklőfegyverrel.
2022. dec. 16. 08:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha pedig valóban olyan tökös keménylegény lenne, aki fegyvert hord, akkor nem lenne így megilletődve, mikor valaki bekopog az ablakon és csúnyán beszél vele. Érted, bekopog!
2022. dec. 16. 08:24
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

Népneveket nem írunk nagy kezdőbetűvel. Csak simán magyar, ha már annyira oda vagy vele.

Egyrészt történelmi okai vannak, ami a környező országokat illeti.

Másrészt a külföldön megforduló magyarok között nagyon sok tapló van. És itt nem is csak a kultúrák közötti eltérésekre gondolok. Pl. magyar szokás ismeretleneknek köszönni. Máshol ezen csodálkoznak.

De a régi vicc sajnos nem is igazán az:

Miről ismered meg a magyart?

– mögötted megy be a forgóajtón, és előtted jön ki;

- csapkodja a kocsiajtót;

- hallózik és ütögeti, amikor felveszi a kagylót (fülkés telefon).

Középkorúaktól felfelé nagyon kevesen beszélnek nyelveket. Én magam sem. De ha külföldre megyek, bebiflázom a köszönéseket, és a helyi nyelven azt is, hogy Elnézést kérek, sajnos csak magyarul értek. És néhány panelt, amire számíthatok. Okostelefon tud segíteni ugyan a fordításban, de ez szerintem minimum.

Mit tesznek mások?

Nagy hanggal, szótagolva beszél magyarul:

Hoz-zá mán rán-tott-húst. Nemértedb+?

Az sem véletlen lehetett, amikor bécsi üzletben hatalmas táblák jöttek velem szembe, hogy Magyar, ne lopj!

Gondolod, ezt tréfából tették ki?

Ahogyan mi itthon minden cigánynak kinéző embert eleve megszólunk, ellenségesen kerülünk, ők is így tesznek a tapasztalásuk alapján.

2022. dec. 16. 09:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Mert Magyarországon nem Orbán tette ilyenné a társadalmat,hanem a társadalom tette ilyenné Orbán Viktort,tehát a társadalommal sokkal nagyobb gond van mint a fidesszel
2022. dec. 16. 09:40
 15/23 NTBS ***** válasza:
8%
Irigyek ránk, ezért piszkálnak minket.
2022. dec. 16. 16:19
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

15/15 NTBS ***** válasza:

Irigyek ránk, ezért piszkálnak minket.

És mi a fenét irigyelnek?

2022. dec. 16. 16:22
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Most például a rekordinflációt. Senkinek nincs ekkora, mint nekünk!!!4!
2022. dec. 16. 16:35
 18/23 Felfujhatogyerek ***** válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok vele de náluk nk elég durván büntetik az önbíráskodást. Igen elbasztam mert nem figyeltem hogy zöld ről vált sárgára vagy fordítva. Amúgy meg totál mindegy, hogy hiszitek e vagy sem amit leírtam. De egy dolgot jegyezzetek majd meg ha egy idegen bekopog az ablakodon: lehet az illető kabítószer vagy más tudatmodositó hatása alatt vagy szimplán ki akar rabolni. Nem fogom megvárni mig kiderül, jobban féltem a saját vagy családom epségét mint egy idegenét. Semmi keresnivalója nem lett volna az autó közelében. Szerencséjére a fegyverviselési engedélyt csak megfontolt higgadt embereknek adják oda. De akár nála is lehetett volna, mert ugye jó magyar módjára majd ő megmutatja a külföldinek. Megvan az oka miért utálják a magyarokat, csak olvassatok vissza itt pár értelmes kommentet.
2022. dec. 17. 19:30
 19/23 anonim ***** válasza:
28%

Eddig például a tieid a legértelmetlenebbek.

Mégsem gyűlöllek, csak sajnállak.

Téged és méginkább a családodat.

Bár gondolom a zsák meg a foltja, szóval...

2022. dec. 17. 19:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Ne süllyedjünk már ilyen szintre, gyerekek.
2022. dec. 17. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!